Місцеві вибори: серед партій найпопулярніше «царське село» під Луцьком

Місцеві вибори: серед партій найпопулярніше «царське село» під Луцьком
Районні осередки 10 політичних партій на Волині висунули кандидатів для участі у перших виборах депутатів сільських рад об’єднаних територіальних громад і їх голів, які призначено на 11 грудня.

Термін повідомлення партіями територіальних виборчих комісій про проведення відповідних зборів завершився 15 листопада, - повідомляє громадянська мережа «Опора».

Висунули кандидатів на виборах у 5 об’єднаних територіальних громадах (Княгининівська, Литовезька, Поромівська, Поворська, Прилісненська) «Укроп», БПП, «Батьківщина», «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Самопоміч», «Народний контроль», Аграрна партія України, «Розумна сила» та Народний Рух України.

Найбільша активність політичних сил щодо участі у виборах станом на сьогодні, 16 листопада, простежується у Княгининівській об’єднаній громаді (колишні Маяки, відомі в народі як «царське село», - ред.), де 7 політичних партій висунули своїх кандидатів на партійних зборах. Зокрема це «Укроп», «Батьківщина», «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Народний контроль», Аграрна партія України та Народний Рух України.

По 6 політичних партій виявили бажання висувати кандидатів для участі у перших виборах у Литовезькій та Прилісненській громадах.

Найменше зацікавлення виявили політичні партії щодо участі у виборах у Поворській громаді. До ТВК документи для реєстрації кандидатів подали лише три партії: «Укроп», «Батьківщина» та «Свобода».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всі рвуться ділити земельку.
Відповісти
Останні новини
Місцеві вибори: серед партій найпопулярніше «царське село» під Луцьком
16 листопад, 2016, 17:31