У Луцьку під колесами авто опинилася 19-річна дівчина

У Луцьку під колесами авто опинилася 19-річна дівчина
19-річна дівчина потрапила під колеса автомобіля поблизу пішохідного переходу на вулиці Ковельській у Луцьку.

ДТП сталася о 16:23 вчора, 29 листопада, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

За інформацією видання, на місце події викликали «швидку» та рятувальну службу. У постраждалої – черепно-мозкова травма, струс мозку, її госпіталізували в міську клінічну лікарню. У патрульній поліції повідомили, що на службу 102 виклику на місце пригоди не було.

Фото з місця ДТП розмістив на «Луцькій дошці» користувач з ніком Panek, і написав, що дівчину збила маршрутка.

«Близько 16-00, на вулиці Ковельській (навпроти облспоживспілки) на переході маршрутка збила дівчину. Медики допомогли постраждалій дійти до авто швидкої допомоги», – написав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і що водії??? Де ж ви? Де ж такі праведні комменти у ваш захист та злобні на рах. пішоходів? А? Навущників не було,то нема чим крити, так?!?! А всеодно дівчина винна, бо вас, шановних, не пропсустила, так чи ні??? Де ж ви????
Відповісти
Лучани, читаю коментарі і думаю, що в нас в Луцьку люди с обмеженим рівнем мислення.Для чого писати і ображати один одного?Кому від цього легше?А співчуття, а любов один до одного про що пише біблія в Луцьку вже немае місця?Схаменіться і не осуждайте а живіть по БОЖИМ ЗАПОВІДЯМ І життя всім буде краще.БОЖЕ, ІСУСЕ ХРИСТЕ, СИНУ БОЖИЙ, ПРОТИ НАС ГРІШНИХ.
Відповісти
Людина що мислить так як ви, викликає лише співчуття. Як просто у вашій примітивній голові всі поділились на дві категорії....
Я не виправдовую нікого, але сказано що аварія трапилась біля пішохідного переходу. А значить поза його межами. Якщо робити висновки з того що написали писаки - дівчина є порушником.

ПДР 4.10 Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.

4.14 Пішоходам забороняється:
a)Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б)раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
г)переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

Тепер далі. Попробуйте для цікавості порахувати скільки за день ви побачите порушників пішоходів і порушників водіїв. Чому майже кожного разу на світлофорі знайдеться той хто почне перебігати на мигаюче зелене тим самим затримуючи всіх інших? Чому коли мені горить червоне але нема машин я стою не дивлячись ні на що, бо ЧЕРВОНЕ. Вам так слабо? Скільки за день я бачу пішоходів яким плєвать чарвоне-зелене, нема машин мона йти.
Неадеквати є і серед одних і серед інших. Але враховуючи те що водії в основному мають поняттчя про пдр., а пішоходи ні, останніх значно більше.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку під колесами авто опинилася 19-річна дівчина
30 листопад, 2016, 12:40