У Луцьку знову запрацювала Фабрика Святого Миколая

У Луцьку знову запрацювала Фабрика Святого Миколая
Уже 10 років поспіль волонтери та представники бізнесу організовують Фабрику Святого Миколая.

Головною метою акції є привітати дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених, багатодітних, неблагополучних сімей та дітей чиї батьки перебувають у зоні проведення АТО, або загинули під час АТО на Сході України, і подарувати їм подарунки до Дня Святого Миколая.

Як переконують організатори Фабрики Святий Миколай повинен завітати до кожної дитини, а відтак його помічники зроблять усе можливе, аби завітати в якомога більше реабілітаційних центрів для діток.

«Цього року ми склали величезний план заходів. Ми будемо проводити різноманітні майстер-класи для дітей та дорослих. Вже ми маємо кілька офіційних партнерів, які нам допомогли солодощами. Ми отримали 130 кілограм цукерок від однієї фірми, ще одна фабрика привезла 10 ящиків солодощів. Також ми хочемо зробити величезний флеш-моб, коли всі помічники Святого Миколая вийдуть на вулиці міста і будуть вітати усіх лучан з наступаючим святом», - розповів Володимир Бут-Гусаїм.

Фабрика Святого Миколая уже традиційно працює у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки. Зауважимо, що у Фабриці відкрили фотозону, де всі бажаючі матимуть змогу зробити гарне фото біля святкової ялинки та каміну.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.