У Там-Тамі відповіли про зіпсовану рибу

У Там-Тамі відповіли про зіпсовану рибу
У Луцьку гіпермаркет «Там-Там» назвав постачальника зіпсованої риби, яку днями придбав громадський активіст Михайло Шелеп.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, він купив рибу хек, яка після розморожування смерділа і розлазилася. Відразу ж Шелеп повернув зіпсований товар та написав скаргу.

«У понеділок, 12 грудня, мені зателефонувала працівниця відділу зв’язків з громадськістю і розповіла, як вони відреагували на мою заяву. Мовляв зіпсовану рибу повернули постачальнику. На запитання чому не перевірили її якість до того, як виставляти на продаж, відповіла, що це можна дізнатись лише її розморозивши...Щоправда сказати, хто саме постачав такий товар спершу не захотіли», - йдеться у дописі.

Проте згодом у гіпермаркеті розповіли, хто привіз неякісний товар – це ПП «Крамар». «На заміну на прилавок поставили товар від ТОВ «Флагман Сіфуд», - зауважив активіст.

Також працівниця Там-Таму прислала йому фото-підтвердження того, що у книзі скарг є відповідь на моє звернення.

«Лишилось дізнатися, що вони будуть робити із недобросовісним постачальником і чи буде він ще постачати продукти їм. Висновок: не лінуйтеся відстоювати свої права і з користю для справи використовуйте соціальні мережі», - резюмував Михайло.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішуки жеріть що дають!!!
Відповісти
Та треба закривати такі магазини, які зіпсованим товаром торгують.
Відповісти
Ще досі туди ходять купувати...
Відповісти
Поверніть Кульбачинського!!! І буде все добре.
Відповісти
Я колись працював в рибеому відділі. Нас заставляли викладати на лід здохлу рибу, а якщо вона вже протухала трохи і про це можна було дізнатись по рожевим зябрам - наказували вирізати зябра. Рибу з акваріуму живу виловлену, коли просили зловити та почистити, замінювали у підсобці на ту, що здохла у акваріумі і валялась к відрі, а живу відпускали назад, коли покупець звалював. Одного разу нам повернули сушену рибу, там були черви, їх працівниця витряхнула потім і нвзвд поклала на полицю. То ж, нехай Там Там не бреше, у них така політика, якогомога більше продати, навіть зіпсоване. Я працював в тому гадюшнику, тепер, там нічого і ніколи не купую і вам не рекомендую.
Відповісти
А займається рибою там чудовий менеджер Руслана
Відповісти
Зiпсований товар, так це прикро, але не тiльки там там в цьому " грешить "
Відповісти
Останні новини
У Там-Тамі відповіли про зіпсовану рибу
15 грудень, 2016, 08:00