Поліція не втручається у проблему авточерг в Устилузі, - віце-мер

Поліція не втручається у проблему авточерг в Устилузі, - віце-мер
Устилузька міська рада підготувала звернення до міністра внутрішніх справ, голови Нацполіції та голови Держприкордонслужби щодо транспортної проблеми в місті.

Про це повідомила заступник міського голови Устилуга Світлана Любицька на комісії Волиньради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв'язків та інвестицій 16 грудня, - пише Конкурент.

Вона розповіла, що митний перехід «Устилуг» розміщений в місті. Після того, як прикордонники припинили контролювати сервісну зону перед містом, вся автомобільна черга опинилася на головній вулиці Устилуга.


Світлана Любицька пригадує, що розпорядженням голови ОДА було створено групи активістів, які й контролюють черги зараз. Тим не менше, вона додає, що це не є функціями активістів.

Також заступник міського голови зауважила, що правоохоронні органи жодним чином не допомагають в цій ситуації.

«В нас в громаді є сектор поліції, 9 чоловік. Активісти контролюють чергу, а поліція стоїть збоку і навіть з машини не виходить», – розповідає заступник мера.

Депутат облради Валерій Курстак додав, що цим зверненням навряд чи вдасться вирішити проблему цілком. Мовляв, потрібно виключити людський фактор.

Тим не менше, члени комісії звернення підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бабло стриже одна структура...
Відповісти
Це не їхнє корито
Відповісти
Місцева влада Устилуга віришіла повернутись в правове поле, звернулась до дпсу , поліції щоб відновили за чергою перед МАПП УСТИЛУГ свій контроль, бо "активісти" із місцевих умудрядись записати в чергу 2000 автівок, і їздити по кругу із файками, міняючи водіїв , поки немає чорних в поляків, а потім після ночі розповідати в генделику, що підняли 80000 грн за зміну на чужих (ковельських, любомльських, луцьких файкових баронах), а місцева влада дала картбланш для таких дій виходить.
Відповісти
Останні новини
Поліція не втручається у проблему авточерг в Устилузі, - віце-мер
16 грудень, 2016, 16:53