Семінаристи здали кров для хлопця, якого збили на Дубнівській

Семінаристи здали кров для хлопця, якого збили на Дубнівській
Студенти Волинської духовної семінарії стали донорами крові для 16-річного Влада Андрушківа, який постраждав у ДТП на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Про це у Facebook написав речник Волинської єпархії УПЦ Валентин Марчук.

«Юнак, якого на переході на вулиці Дубнівській збив п’яний водій, досі перебуває у комі і стан його важкий. Наразі друзі і рідні хлопця повідомили, що вкрай потрібні для Владислава донори. Кожен день потрібна кров від десяти донорів, а донором може бути далеко не кожна людина», - пише священик.

«Дізнавшись про таку потребу для хворого хлопця, у Волинській єпархії УПЦ відразу організували донорів – наразі зі студентів Волинської духовної семінарії. На обласну станцію переливання крові з юнаками, які вирішили поділитися своєю кров ю з Владиславом, пішли і секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук та голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук. Отці благословили студентів семінарії на добрий вчинок, здійснений ними щодо ближнього свого. Таким чином на певний час проблема з донорами для родини Андрушків вирішена», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 17 грудня, стало відомо, що Владу вже краще. Він зокрема почав самостійно дихати.

Нагадаємо, 58-річний бізнесмен Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле), збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Володимиру Мігасу суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не більше як на 60 діб - доки чоловік не внесе заставу в 275 тисяч гривень.

Постраждалий 16-річний учень правознавчого коледжу Владислав перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Це не семінаристи з Почаєва російської церкви, які постійно влазіть у бійки за окупацію українських церков,як тітушки
Відповісти
Останні новини
Семінаристи здали кров для хлопця, якого збили на Дубнівській
17 грудень, 2016, 14:08