Кандидат у нардепи заматюкався у відеозверненні. ВІДЕО

Кандидат у нардепи заматюкався у відеозверненні. ВІДЕО
Відео, яке з'явилося 17 жовтня в мережі Інтернет і в якому кандидат в народні депутати Павло Чучка при спробі записати телевізійний виступ матюкається і кривляється, б'є всі рекорди популярності.

Про це повідомляє ТСН.

Кандидат у кінці запису запнувся, почав кривлятись і нецензурно сваритись: "Бл*дь, сформували на х*й...".

За неповну добу його вже переглянули кілька тисяч людей на різних сайтах. У багатьох державних установах, лікарнях, школах і сільрадах Ужгорода та Ужгородського району відео з матюкливим Чучкою - основна тема для розмов. Люди по кілька разів переглядають клоунаду, влаштовану одним з претендентів на депутатське крісло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ж тут дивного? В лексиконі Анатолія Грицюка є лише 200 слів, серед них - 70 матюків. Нехай вам люди розкажуть, як він пасе корови і матюкається, кидаючи налигачем у тварин. І може трапитись, що така людина стане народним депутатом і буде гусячим пером, як 600 років тому, писати для вас закони. Проголосувавши за таких, ви проголосуєте проти своїх дітей і онуків, проти їхнього елементарного майбутнього. Як і, до речі, за його партійного побратима Петра Кравчука: будете знову мати міністрів з посвідченням тракториста. А ви дивуєтесь! Тут не треба Закарпаття, тут своїх клоунів - куди не плюнь, то плюнеш в клоуна.
Відповісти
Останні новини
Кандидат у нардепи заматюкався у відеозверненні. ВІДЕО
18 жовтень, 2012, 14:30