Луцьк: в Аптеці краси та здоров'я триває благодійна акція «Ділися добром»

Луцьк: в Аптеці краси та здоров'я триває благодійна акція «Ділися добром»
У луцькій "Аптеці краси та здоров'я" триває благодійна акція "Ділись добром".

У кожному дворі є Бабусі. Ті, хто непомітно робить життя теплішим, добрішим і своїм “Доброго здоров’я, дитинко” може окутати ваш день, як ковдрою. А ще дуже часто Бабусі - справжній приклад життєлюбства та оптимізму, - кажуть ініціатори благодійної акції.

Марія Дмитрівна живе у дворі, де розташована Аптека краси та здоров’я (Волі, 14). В аптеці вона частий гість: поважний вік дається взнаки. Але навіть прийшовши по ліки, Марія Дмитрівна усміхається і жартує:

"От люблю цю аптеку. Тут є все, що треба, а що нема то привозять. Спитають, вислухають, замовлять, якщо чогось нема. Ніде раніше не чула в аптеках, щоб замовляли те, що треба купити, а зараз нема".

Напередодні Різдва хочеться створити святковий настрій тим, хто щодня поруч. І акція “Ділися добром” від Аптеки краси та здоров’я стала в нагоді. Ліки від застуди, вітаміни, засоби гігієни - все те, що покупці поклали в “акційну корзинку”, колектив аптеки подарував Марії Дмитрівні. А вона натомість пообіцяла не хворіти, пити вітаміни і заходити до аптеки розповісти, як у неї справи.

Нагадуємо, що акція “Ділись добром” триватиме. І ви можете покласти у корзину ліки, вітаміни, гігієнічні засоби, поділившись з тими, хто цього потребує. Завітайте у аптеку на Волі, 14 і створіть святковий настрій собі та тим, хто поруч.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже зробили в нас столик для бідних, щоб хто міг хліб туди бабусям і дідусям клав. День у день стоїть біля нього синя алкоголічка, жде хто що покладе....не кладе ніхто - мабуть з принципу.
Відповісти
Останні новини
Луцьк: в Аптеці краси та здоров'я триває благодійна акція «Ділися добром»
05 січень, 2017, 12:33