Сказали, які вулиці перейменували в Ратнівському районі

Сказали, які вулиці перейменували в Ратнівському районі
Минулого року в рамках декомунізації в багатьох селах та селищах Ратнівського району перейменували вулиці зі старими, комуністичними назвами.

Найбільше вулиць отримали нові назви в Заболотті, – пише видання Ратнівщина.

Зокрема там вулиці Кірова, Фрунзе, Щорса, Чапаєва та провулок Чапаєва перейменували відповідно на вулиці Козацьку, Ліквідаторів ЧАЕС, Щедру, Лугову та Прикордонну. У Видраниці вулиці Калініна, Чапаєва, Щорса, Кірова та провулок Чапаєва перейменовані на Садову, Незалежності, Відродження, Квіткову та Волі.

У Велимчому вулиця Галана має тепер назву Соборності, у Замшанах вулиці Чапаєва та Плеханова – Центральна та Вишнева, у Залісах – Комсомольська стала вулицею Відродження, у Залухові вулицю Жовтнева перейменовано на Соборності, у Щитинській Волі – Жовтневу та Партизанську на Піщану та Центральну, у Поступелі – Комсомольську на Поліську, у Самарах – Радянську та Жовтневу на Соборну та Прикордонну, у Гірниках – Жовтневу на Вишневу, у Жиричах – Жовтневу на Мідну, у Млиновому – Щорса та Піонерську на Поліську та Молодіжну, у Домановому – Ковпака на Відродження, у Датині – 17 вересня на Зелену.

А ось у Ратному ще раніше, але також минулого року, перейменовано дві вулиці: вулиця Щорса тепер має назву княгині Ольги, вулиця Паші Савельєвої стала вулицею Волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.