За на смерть забитого батька чоловікові дали 7,5 років в'язниці

За на смерть забитого батька чоловікові дали 7,5 років в'язниці
Іваничівський районний суд Волинської області засудив 30-річного чоловіка до семи з половиною років позбавлення волі за те, що він до смерті побив батька.

Про це 24 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

У ніч на 30 червня в Іваничівську центральну районну лікарню із численними саднами по всьому тілу, забоями спини та грудної клітки, ушкодженням голови, загальним переохолодженням, у комі другого ступеня із вулиці одного із сіл району був доставлений 55-річний чоловік. Тієї ж ночі потерпілий помер у реанімаційному відділенні внаслідок численних переломів ребер.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому під час сімейного конфлікту завдав його 30-річний син.

У ході розслідування кримінальної справи з’ясувалося, що син потерпілого, який проживає у Луцьку, частенько приїздив до своїх батьків у село. Молодик полюбляв добряче випити. Після чого приходив у батьківський дім та починав встановлювати свої правила.

Правоохоронці встановили, що перед тим, як потерпілий потрапив у лікарню, кілька днів поспіль між сином та батьком відбувався конфлікт. Якось на ґрунті неприязних відносин син почав бійку з батьком. Через кілька днів знущання повторилися. Цього разу невдячний син закрив батька у ванній кімнаті. 55-річний чоловік, щоб уникнути знущань, втік із власного дому через вікно, яке було у вбиральні.

Вечір 29 червня 2012 року для сімейства став вирішальним. 30-річний чоловік знову прийшов у захмелілому стані та продовжив знущатися над батьком. Протягом тривалого часу наносив удари руками та ногами по різних частинах тіла. Потім витягнув батька на вулицю та продовжив бити: виламав із огорожі дерев'яну штахету і почав нею «виховувати» рідну людину.

Правоохоронці встановили, що своїми діями 30-річний чоловік завдавав батькові особливого мучення. Таким чином проти зловмисника було порушено кримінальну справу.

Іваничівський районний суд Волинської області, детально вивчивши усі обставини вчинення злочину, присудив чоловікові сім з половиною років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почему так мало? Предумышленное убийство совершенное с особой жестокостью. Не понимаю.
Відповісти
Останні новини
За на смерть забитого батька чоловікові дали 7,5 років в'язниці
24 жовтень, 2012, 15:40