На Волині пенсіонери довіряють ПриватБанку*

На Волині пенсіонери довіряють ПриватБанку*
На Волині за 20 років 70% пенсіонерів саме ПриватБанку довірили виплату своєї пенсії.

“Оформлення пенсійної картки та обслуговування в ПриватБанку завжди було безплатним. Нам довіряють, бо ми багаторічні лідери серед українських банків за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Ще в нас найнадійніший спосіб одержання пенсії: у найближчому відділенні або ж банкоматі ПриватБанку чи банкоматі будь-якого іншого українського банку, а головне без комісії, - говорить напрямку соціальних програм Північно - Західного РУ ПриватБанку Галина Мужиловська. - Якщо ж пенсіонер не має здоров’я сам зняти гроші, то може оформити довіреність на використання картки близькій людині. Для цього достатньо лишень відкрити додаткову картку до своєї пенсійної на ім’я його довіреної особи. В цих карток буде спільний рахунок, а за допомогою додаткової картки близька людина, родичі зможуть отримати готівку або оплатити покупки в магазині ”.

З карткою для виплат пенсій є ще такі пільги: надання виписки у відділенні - безплатно; оплата комунальних послуг до 2 000 грн на місяць - безплатно; нарахування пенсії та грошової допомоги з Пенсійного фонду - без комісії.

Пенсіонеру, який вирішує оформити пенсійну картку, потрібно лише один раз завітати до відділення банку. Йти до Пенсійного фонду не треба. Чи на Укрпошті, чи в будь-якій іншій фінансовій установі доведеться витрати дуже багато часу.

На сайті ПриватБанку її можна замовити лише за хвилину - потрібно внести свої прізвище, ім’я та по-батькові, контактний номер телефону та електронну пошту і натиснути кнопку “замовити”. Тоді одержите дзвінок від співробітника банку, який зателефонує й уточнить місце розташування відділення, де зручніше буде її забрати.

Пенсійну картку в ПриватБанку мають право оформити пенсіонери за віком або стажем роботи, інваліди, які отримують соціальні допомоги через пенсійний фонд, діти, які втратили батьків або опікунів, які отримували соціальні допомоги чи пенсії через Пенсійний фонд, також військові пенсіонери, громадяни, які в найближчі 3 місяці йдуть на заслужений відпочинок. Якщо людина не є клієнтом ПриватБанку, то для оформлення договору потрібен буде лише паспорт.

ПриватБанк - незмінний багаторічний лідер за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Люди літнього віку люблять стабільність, надійність та уважне до них ставлення. 85-річний луцький пенсіонер Василь Ящук усе життя користується послугами та продуктами лише ПриватБанку. Каже: тут обслуговують як рідну маму, а найбільше йому імпонує усмішка, з якою зустрічають клієнта.

“Бувало всяко, як то кажуть, але зізнаюсь вам, звик вже до надійності: сплю спокійно і як треба, то телефоную до свого спеціаліста, персонального менеджера Марії Мікули. Вона все мені гарно розкаже, пояснить. Маю більше часу погуляти в парку. А буває зроблю вдома зарядку, пообідаю та й прийду ще поговорю, уточню про вигідні відсотки депозитів чи картки. Я поважаю за професіоналізм працівника пані Марію”, - ділиться думками клієнт-пенсіонер Василь Ящук.

Пенсійна програма в ПриватБанку має багато переваг:

- можна заощаджувати на покупках. Оплачуючи покупки карткою в магазинах і аптеках - партнерах програми “Бонус Плюс” можна повертати до 20% від вартості на рахунок клієнта “Бонус Плюс”;

- клієнт - пенсіонер або його діти можуть цілодобово, в зручний час контролювати гроші на картці для виплат пенсії через інтернет, не відвідуючи банк;

-якщо в клієнта є пенсійний рахунок в іншому банку, а є бажання пенсію одержувати в ПриватБанку, то не обов’язково його закривати. Щоб одержати картку потрібно написати заяву про перерахування коштів, а її працівники банку передають до місцевого Пенсійного фонду. На її підставі Пенсійний фонд змінить реквізити платежу в своїй базі та пенсію за наступний місяць клієнту буде зараховано вже на картку ПриватБанку;

-за кордоном, у всіх без винятку країнах, можна користуватися пенсійними картками VISA Classic EC/MC Mass або пенсійною карткою Gold;

-якщо пенсійну карту загублено або викрадено, то треба якнайшвидше її заблокувати. Звернутися до банку можна цілодобово, зателефонувавши на номер 3700 ( безплатно з мобільного). Нову картку безплатно можна одержати в будь-якому відділенні ПриватБанку;

- реєстрація в інтернет-банку Приват24. Можна додати там картку для виплат пенсії до списку своїх рахунків. Для цього потрібно увійти в Приват24 - меню “Налаштування” - “Картки” - “Додати картку”. У формі заявки зазначити номер картки і протягом години можна побачити її в меню “Мої рахунки”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.