Показали, де розвивають таланти ковельських дітлахів

Показали, де розвивають таланти ковельських дітлахів
Стереотип про те, що сьогодні діти просиджують свій вільний час перед комп'ютером чи телевізором через те, що сучасна освіта не дає цікавого й різностороннього позашкільного навчання, – не більш, ніж відмовка байдужих батьків.

Інформує ПроКовель.

Переконатись у цьому можна, завітавши до одного з найпопулярніших позашкільних закладів у Ковелі – Палацу учнівської молоді імені Івана Франка, вихованці якого щоразу приємно дивують майстерністю, вмінням і талантами.

Сьогодні Палац учнівської молоді відвідує більше тисячі юних ковельчан. Тут, як-то кажуть, вирує життя: працює 19 гуртків художньо-естетичного та декоративно-ужиткового спрямування.

В ПУМі діють гуртки для тих, хто любить сцену: вокальний, театральний, хореографічні. А майбутніх митців навчають в арт-студіях образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, художньої аплікації, паперової пластики, ручного ткацтва, в'язання, вишивання, бісероплетіння, моделювання одягу та ін.

Активні і цілеспрямовані дітки займаються в гуртках, де, окрім іншого, засвоюють основи учнівського самоврядування, розвивають лідерські якості.

З метою виявлення здібностей дитини на ранній стадії розвитку та підготовки малюків до навчання у школі в закладі функціонують гуртки раннього розвитку дитини та дитячого фітнесу, де займаються дітки віком 5–6 років.

Палац має великий творчий потенціал та сильну матеріально-технічну базу. Педагоги закладу працюють над постійним оновленням змісту позашкільної освіти, впровадженням у практику інтерактивних форм і методів роботи з молоддю.

У Палаці навчально-виховну роботу здійснюють 23 педагогічних працівники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.