Я виходжу з партії за власним бажанням, - Євген Ткачук

Я виходжу з партії за власним бажанням, - Євген Ткачук
Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук заявив про вихід з партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це він заявив під час прес-конференції у п’ятницю, 10 лютого.

Нагадаємо, нещодавно в мережі з’явилась інформація про нібито виключення Євгена Ткачука з фракції, яку депутат згодом спростував.

Натомість сьогодні він заявив не лише про складання його повноважень в якості керівника фракції та вихід з неї, а й про вихід з партії.

«Ще до вчорашнього дня в мене не було жодного рішення щодо діяльності у фракції Луцькради. Моє рішення аж ніяк не пов’язане зі звинуваченнями чи певними протиріччями. Але я хочу, аби ця фракція існувала далі, тому що вона потрібна в раді. Я хочу, щоб ми і надалі співпрацювали зі всіма, приймали хороші проекти та робили потрібні речі».



Водночас депутат наголосив, що наразі не думав про співпрацю з іншими партіями чи фракціями.

«Головне, щоб була громада і ми робили щось корисне для жителів міста. Ми повинні бути господарниками, а не політиками. Ні в які партії та фракції найближчим часом я вступати не буду», - підкреслив Ткачук.

Однією з причин свого рішення Євген Ткачук назвав розбіжності між його особистою позицією та баченням фракції щодо нинішнього секретаря міськради Юлію Вусенко.

«Як до секретаря Юлії Вусенко в мене немає до неї жодних претензій, але якщо вона буде очолювати місто – я категорично проти. Я не хочу, щоб наше місто стало полігоном для львівського сміття. Немає ні концепції, ні програми, ні напрацювань щодо того, як це все має вивозитись», - пояснив депутат.

Євген Ткачук обмовився, що має своє бачення щодо того, хто повинен бути секретарем Луцької міської ради.

«В міській раді є замісник міського голови та член виконкому, які мені не подобаються. Коли був міський голова, то він контролював цей процес, щоб не було цих речей. Зараз треба зробити все можливе, аби не дозволити цим людям за короткий термін наробити біди для людей та міста».

«Я не тримаюсь за крісло депутата в міській раді. На виборах я показав хороший результат», - резюмував Євген Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію