«Варта порядку» перевірить колегу, який брав участь у бійці в луцькому барі

«Варта порядку» перевірить колегу, який брав участь у бійці в луцькому барі
Відповідно до події, яка мала місце у ніч з 18 на 19 лютого 2017 року у луцькому барі «Стара підкова», (більше відомому як «Техас»), а саме масовій бійці, в якій член громадського формування «Варта порядку» у стані алкогольного сп’яніння намагався застосувати зброю, громадське формування «Варта порядку» розпочала службове розслідування.

В ході розслідування, буде з’ясовано, чи дійсно вказана особа є членом громадського формування та чи дане посвідчення є оригіналом, - інформує прес-служба громадського формування «Варта порядку».

Якщо дана інформація підтвердиться, то правопорушник буде публічно виключений із громадського формування на найближчому засіданні правління.

Більше того, ми будемо клопотати про те, щоб вказана особа понесла відповідальність по всій строгості закону. Посвідчення громадського формування «Варта порядку» в жодному разі не дає права поводити себе відповідним чином, а в даному випадку воно стане обтяжуючим фактором у ході досудового розслідування.

Громадське формування «Варта порядку» різко засуджує подібні дії і ніколи не буде прикривати злочинця, навіть якщо він є учасником формування.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Варта порядку» перевірить колегу, який брав участь у бійці в луцькому барі
20 лютий, 2017, 14:28