Волиняни відвідали Волноваху з концертом

Волиняни відвідали Волноваху з концертом
Жителі Володимир-Волинського району здійснили поїздку до Волновахи, щоб організувати там концерт.

По приїзду володимирчани дали два концерти: один для українських військових, інший – у будинку культури міста Волноваха, - пише газета День.

Виступали учасники гурту «Забава» та театру районного будинку культури: Олександр Шарко, Андрій Славінський, Світлана Пустова.

Майже 600 глядачів було на концерті волинян у Волноваському будинку культури. Приємно шокувало те, що наших артистів при вході вітали піснями учасники волноваського колективу «Заграярочка».

Одягнуті у старовинні національні українські костюми, вони і репертуар мають з пісень, які зберегли від своїх предків- переселенців на Донбас з різних регіонів України, облаштували у будинку культури світлицю, куди знесли родинні фотографії, вишивки, речі побуту.

Волиняни ж представили програму з патріотичних, народних пісень, театралізованих сценок, віршів. Приймали їх з оваціями. Та головне, каже Олена Шарко, що є порозуміння між «западенцями» і «східняками». Волноваcці, які останнім часом пережили, переосмислили немало, говорили, що нам нема чого ділити, прості люди хочуть миру, спокою і жити в Україні, як і жили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.