Водію дали три роки за те, що збив 85-літню бабцю

Водію дали три роки за те, що збив 85-літню бабцю
Луцький міськрайонний суд Волинської області за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула жінка, присудив чоловіку три роки умовно.

Про це 30 жовтня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

У липні 2012 року 51-річний житель міста Луцьк, керуючи транспортним засобом «ГАЗ-2401», рухався по одній із вулиць обласного центру. Зі слів чоловіка, він прямував автомобілем зі швидкістю 40 км/год. Перед ним їхало маршрутне таксі.
Наблизившись до пішохідного переходу та дочекавшись, доки пройдуть люди, почав рух далі. Раптом відчув сильний удар. Виявилося, що на перехід вийшла 85-річна жінка, яку він не помітив.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, потерпіла отримала численні тілесні ушкодження та померла від внутрішньої кровотечі.

Проти 51-річного чоловіка порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Луцький міськрайонний суд Волинської області вивчив усі обставини справи та присудив винуватцю ДТП три роки позбавлення волі умовно з позбавленням права керування автотранспортом на той же строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Водію дали три роки за те, що збив 85-літню бабцю
30 жовтень, 2012, 15:22