Канадці вчили волинських поліцейських співпрацювати з громадою

Канадці вчили волинських поліцейських співпрацювати з громадою
14 співробітників поліції Волинської області взяли участь у двотижневому тренінгу із взаємодії поліції з громадою, який провели експерти Консультативної місії ЄС в Україні (КМЄС) та Канадська поліцейська місія.

Учасниками тренінгу були представники Патрульної поліції Луцька та дільничні поліцейські з районних центрів Волині: усі вони отримали сертифікати тренерів, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Спікери тренінгу: радник з питань взаємодії поліції з громадою Чічероне Діаконеску (Румунія), радник поліції з питань співпраці з громадськістю Дейл Корра (Канада), спеціаліст з тренінгів з питань взаємодії поліції з громадою Василь Боднарюк (Україна).

Протягом тренінгу розглянули низку питань: права людини, взаємодія поліції та громади за кордоном, консультативні групи громадян, ефективні комунікації, прийняття рішень, формування команди та ряд інших. Тренінг відбувався активно, велась постійна робота в групах, учасники обмінювались власним досвідом.

«Мені дуже подобається працювати з колегами з української поліції, – сказав Радник/тренер КМЄС із взаємодії поліції з громадою Чічероне Діаконеску з Румунії. – У них є висока мотивація та прагнення створити новий тип здійснення правоохоронної діяльності в Україні. Я був свідком того, як приділення більшої уваги встановленню тісного зв’язку з громадою допомагає запобігати злочинам та знизити рівень злочинності в Румунії. Переконаний, в Україні буде те саме».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поясніть Буховцю що є діловий стиль одягу, а светра буде одягати коли в "Опері" відпочиватиме!
Відповісти
Останні новини
Канадці вчили волинських поліцейських співпрацювати з громадою
03 березень, 2017, 13:39