Показали, як відремонтували Луцький пологовий будинок

Показали, як відремонтували Луцький пологовий будинок
У Луцькому клінічному пологовому будинку після здійсненого капітального ремонту презентували 3-й поверх жіночої консультації.

Усі ремонтні роботи проводили працівники будівельної організації “Житлобуд-2”, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Нагадаємо, у березні 2016 року було відремонтовано четвертий поверх жіночої консультації на загальну суму 1 262 000 грн. Тоді міський голова Микола Романюк пообіцяв, що міська влада буде намагатись вишукати фінансові можливості для того, щоб провести поетапні ремонтні роботи у всьому корпусі та у 2017-му році повністю оновити третій поверх жіночої консультації, адже капітальний ремонт в приміщенні не проводився з часу здачі будівлі в експлуатацію - з 1988 року.

З бюджету міста для управління капітального будівництва було виділено 1279,7 тис. гривень для проведення згаданих ремонтних робіт та повністю замінено комунікації, зокрема, водопостачання, систему опалення, освітлення, встановлено енергозберігаючі вікна, покладено плитку, замінено двері тощо. Крім того, на залучені позабюджетні кошти заклад придбав меблі, жалюзі, кабінетні таблички на суму 11,3 тис. грн, за що варто подякувати небайдужим лучанам. Такі зміни в жіночій консультації пологового будинку дозволять пацієнтам отримувати якісну та кваліфіковану медичну допомогу, а медикам працювати в комфортних умовах. Загальний кошторис проведених робіт складає 1 млн 400 тис. грн.

У відремонтованому приміщенні буде працювати Школа відповідального батьківства, денний стаціонар, кабінети перинатальної діагностики, кабінети прийому лікарів.

Оглянувши відремонтовані кабінети, секретар міської ради Юлія Вусенко зазначила: “Дуже приємно, що усі ремонтні роботи вдалося завершити вчасно. Сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня, ми бачимо оновлений третій поверх жіночої консультації європейського зразка. Відтепер молоді мами та усі жінки міста Луцька матимуть змогу отримати кваліфіковану допомогу спеціалістів. Тут створені усі необхідні умови для підготовки до пологів та комфортного перебігу вагітності, адже саме це є запорукою здоров'я матері та дитини”, - наголосила вона.

Також Юлія Вусенко додала, що ремонтні роботи у жіночій консультації будуть продовжуватися. У бюджеті міста на 2017 рік закладені кошти на капітальний ремонт другого поверху консультації, аби якомога більше лучанок отримували якісні медичні послуги.


Окрім цього, Юлія Вусенко та Андрій Киця вручили Подяки міського голови кращим працівникам будівельної організації “Житлобуд-2”, які брали безпсередню участь у проведенні ремонтних робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
завідувач цього відділення - хабарник і здирник. Коли при виписці чуєш суму, яку треба сплатити - волосся сивіє. Де ваша совість слуги Гіпократа?
Відповісти
Останні новини
Показали, як відремонтували Луцький пологовий будинок
07 березень, 2017, 17:30