Modern-Expo об'єднується з концерном Schweitzer

Modern-Expo об'єднується з концерном Schweitzer
Українсько-польське підприємство Modern-Expo, один з провідних виробників і постачальників торговельного обладнання, завдяки своїй німецькому філії, починає співпрацю з міжнародним концерном Schweitzer, світовим лідером в області розробки і впровадження сучасних концепцій в області роздрібної торгівлі.

Інформація про це прозвучала на нещодавній в Дюссельдорфі всесвітній виставці EuroShop-2017, - пише allretail.ua.

Компанія Modern-Expo була заснована в польському Любліні в 1993 і сьогодні будує тут четвертий завод. Решта три її виробничі майданчики розташовані в м. Луцьк, м. Верхньодніпровськ (обидві - Україна), а також у Вітебську (Білорусь). Компанія є лідером свого сегменту в регіоні Центральної та Східної Європи, а за останні кілька років відкрила офіси в Лондоні, Берліні, Парижі, Амстердамі і Дубаї. Сьогодні Modern-Expo поставляє своє торговельне обладнання для найбільших глобальних компаній, зокрема: Nestle SA, Groupe Auchan, PepsiCo, Metro Group, British American Tobacco, REWE Group, Carrefour, Mars, «Газпром», McDonald's.

Для Modern-Expo об'єднання з концерном Schweitzer дасть можливість завоювати провідні позиції і розвивати продажу на одному з найбільших ринків обладнання в Європі, що включає Німеччину, Австрію і Швейцарію, - пише польський інтернет-ресурс Wiadomosci Handlowe. Нова компанія буде відповідальна за розвиток ринку, а також дистрибуцію продуктів Modern-Expo в цих країнах.

- Ми дуже задоволені цим партнерством. Разом зі Schweitzer ми розробили чітку стратегію роботи на німецькомовному ринку і впевнені, що доб'ємося успіху тут, - каже Богдан Лукасик, глава наглядової ради Modern Expo Group. - Уже сьогодні Modern-Expo є провідним постачальником систем для оснащення магазинів і касових рішень, поставляючи свою продукцію в 60 країнах світу з щорічним зростанням продажів більш ніж на 20%.

- Ми маємо в своєму розпорядженні 3 сучасних заводи загальною площею 112 000 квадратних метрів. У нас працюють 2500 співробітників. Наша виробнича потужність у поєднанні з відмінним знанням німецькомовного ринку з боку компанії Schweitzer дають можливість пропонувати унікальні рішення для галузі рітейлу і реалізовувати інноваційні проекти в великих масштабах, в короткі терміни і за дуже привабливими цінами, - додає Богдан Лукасик.

За словами Бернарда Швайцера, власника компанії Schweitzer, ефектна комбінація сил двох європейських лідерів буде корисною для галузі оснащення магазинів. «Стратегічне партнерство з компанією Modern-Expo дозволить нам вийти на німецькомовний ринок з широким спектром продукції від одного з провідних виробників торгового устаткування», - говорить він.

Відзначимо також, що керівником нового підприємства буде Клаус Шмідт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Modern-Expo
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.