У Луцьку просять заборонити батути та дитячі електромобілі в сквері

У Луцьку просять заборонити батути та дитячі електромобілі в сквері
У Луцьку просять заборонити розміщувати батути та дитячі електромобілі на території скверу по проспекті Молоді (біля піцерії Solo).

Про це йдеться в петиції, яку зареєструвала Оксана Вращук.

Подаємо текст документу, який можна підписати тут, в повному обсязі:


Перше весняне тепло і на вулицях міста зявляються підприємливі люди, які пропонують Вашій дитині покататися на елекромобілі чи пострибати на батуті, тощо.

Найгірше, коли такі підприємці привозять десяток, не завжи справних автомобільчиків, на дитячі майданчики чи у сквери, де гуляють батьки з дітками.

Вже кілька років, з весни по осінь, неможливо спокійно провести час з дітьми на дитячому майданчику поблизу піцерії "Solo", адже вузькими пішохідними стежками "шниряють" дітки на квадроциклах чи електроавтомобілях, порушуючи не лише спокій лучан, а й наражаючи на небезпеку малолітніх діток, які граються в піску чи бігають по сквері.

Близько 10 ти автомобілів та квадроциклів, які постійно рухаються навколо, заважають пішоходам, мамам з візочками.

Для мене, як мами, малолітньої дитини прогулянки в такому місці стають стресовими та небезпечними - минулого року мою півторарічну дитину ледь не збив школяр на квадроциклі, який він взяв в оренду прямо на тому ж майданчику. Найгірше те, що дітям не пояснють правил руху та допустиму швидкість дитячих елекрокарів, вони часто, несправні - їдуть занадто швидко.

Тому дітям небезпечно відпочивати у сквері, бо є загрозанаїзду на дітей.

Прошу усіх свідомих батьків, представників міської влади, підтримати мою петицію та заборонити розміщувати батути, та електрокари в скверах, які є власністю міста, а не приватних осіб.

На мою думку, дозвіл вести такого роду підприємницьку діяльність та робити відпочинок лучан небезпечним у, здавалося б, безпечних місцях - не гідно.

Сквер на проспекті Молоді, Театральний майдан - місця, які повинні бути безпечними навіть для маленьких горожан, бо прогулюватися і бути постійно в стресі, що за мить на вас може наїхати електромобіль - не найкраща емоція, яку хотілося б отримувати від відпочинку у рідному місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мама малолітньої дитини забуває про те, що її дитина підросте і теж захоче кататись! і я впевнений, що мамочка незможе відмовити при цьому забувши про свої колишні петиції. А де катати дітей? в заборолі чи підгайцях????
Відповісти
На рахунок електромобілів зрозуміло..
Відповісти
За дитиною дивитись треба, а не втупилась мамочка в телефон - а всі інші винуваті. З себе почніть країну змінювать, а не робити винними інших
Відповісти
Так дитячим розвагам!Можна взяти на прокат, а не купувати власне.Про безпеку спілкуємось з підприємцями.
Відповісти
Так дитячим розвагам!Монжа орендувати,а не купувати власне.Про безпеку спілкуємось з підприємцями.
Відповісти
Мадам Вращук страдает ерундой (мягко выражаясь). Унас любой можеткритиковать, а вот предложить как альтернативу или взамен что-то - вот тут интелект в ступоре. Добавлю: к сожалению от лукцрады мы не дождёмся ни развития в области детских развлечений, также не дождёмся строительства новых детсадов
Відповісти
Потрібно говорити про те щоб виділяли територію і огорожували її,а не забрати все і нехай сидять діти на лавочках.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять заборонити батути та дитячі електромобілі в сквері
18 березень, 2017, 17:16