Приміські автобуси не повинні курсувати містом, - Данильчук

Приміські автобуси не повинні курсувати містом, - Данильчук
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук переконаний, що приміські маршрутки не мають заїжджати в центр міста.

Про це він заявив в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 17 березня, - пише Конкурент.

Данильчук зазначив, що в Луцьку повинна бути зрозуміла робота системи транспорту.

"Приміські автобуси не повинні курсувати містом. Я в цьому зацікавлений. Тут має бути домінантний міський транспорт: приватний чи комунальний. А приміський приїхав на КРЗ, 40-ий квартал чи Львівську – і все. Містом вони не мають їхати", – сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу авторів уточнити на якому транспортному засобі рухається Павло Данильчук ?я впевнена що не на маршрутках. напевно тому можновладцю в 9 ранку та о 18 заважають аля пробки в тому щоб добратися з точки а в точку б. Ви хоч можете не мислити 5хвилин про себе а спробувати поставити себе на місце тих людей що живуть за містом! мені стидно за Вас!
Відповісти
А такі притруски, які зацікавлені в тому, щоб люди їздили на дачу чи відпочинок з якомога більшою кількістю пересадок, залишаючи гроші в кишені бізнесюка-депутата, не повинні бути депутатами міськради! Відкликати мандат, хай за кермо маршрутки сідає! Чи то, як пересуваєшся на авто, то невідчуваєш, що то таке шурувати з сумками на околицю міста, а там пересідати в інший автобус, а назад - все те ж, в зворотньому напрямку? Діагноз - казковий довбо*об"! Транспорт має бути для ЛЮДЕЙ, рехформаторе ти наш, а не для перевізника. Давайте ще зробимо маршрути з ДПЗ і КРЗ до центру, а далі - пересадка. І ціни задеремо до 10 грн! І буде Європа! Вила по дупі таких "депутатів" вже аж плачуть, ой плачуть!
Відповісти
В ТАКОМУ ВИПАДКУ КАНАЛІЗАЦІЙНІ СТОКИ З МІСТА ЛУЦЬКА .ЯКІ ЗАБРУДНЮЮТЬ НАЙЦІНІШЕ В НАШОМУ ЖИТТІ - П О В І Т РЯ, НАМ ,НА ТЕРИТОРІЇЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ , ЗОВСІМ НЕ ТРЕБА... БЛАГАЄМ ПЕРЕНЕСІТЬ ЇХ НА БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКО, АБО ШАНОВНІ ЛУЧАНИ І ДЕПУТАТИ, ЗАТКНІТЬ СВОЇ "Д...ПИ" КІЛОЧКОМ , АБО НЕ ХОДІТЬ У ВБИРАЛЬНІ. ВСІ ПРЕТЕНЗІЇ ДАНИЛЬЧУКОІ І ГРИГОРЕНКУ В МІСЬКУ РАДУ!
Відповісти
ЗАБЕРІТЬ СВОЇ ОЧИСНІ СПОРУДИ, ЯКІ ОТРУЇЛИ ПОВІТРЯ В РАДІУСІ ТРИ КІЛОМЕТРИ. ДЛЯ ЧОГО МИ ЛУЦЬКИМИ КАНАЛІЗАЦІЙНИМИ СТОКАМИ МАЄМ ДИХАТИ КОЖНОЇ СЕКУНДИ.
Відповісти
Того Данильчука на маршруткі самого пересадим як таке ще шось з його слів вискочить.
Відповісти
Для чого Павле ви таке не те що думаєте а пишете?! Це дурниці! Нижче вказані коментарі цьому підтвердження. І я з людьми погоджуюсь маршутки повинні бути комфортними і для людей. А якщо Данильчук так хоче нові можливості в маршрутному транспорті незай спробує особисто. Так я жіночки і не тільки часто йдуть із величезними сумками і ім булоб важко робити десять пересадок.
Не у всіх є авто!
Тому прошу не дратувати народ дурними забаганками, надіюсь ви Павле ви виправитесь в цьому плані. А як ні то для чого вас обирали лучани???
Відповісти
Останні новини
Приміські автобуси не повинні курсувати містом, - Данильчук
20 березень, 2017, 11:00