У Ковелі вирішували питання щодо забезпечення житлом атовців

У Ковелі вирішували питання щодо забезпечення житлом атовців
У Ковелі розроблено проект Програми щодо забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які брали безпосередню участь в АТО, а також членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2021 роки.

Саме це і стало темою обговорення під час зустрічі міського голови Олега Кіндера з учасниками антитерористичної операції, - інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Міський голова ознайомив присутніх з основними напрацюваннями і повідомив, що на державному та обласному рівнях такої Програми поки немає. Це виключно ініціатива міської влади. Житло на умовах співфінансування 50/50 зможуть отримати ті, хто перебуває на квартирному обліку.

Як поінформував Олег Кіндер, він уже провів перемовини із забудовниками щодо зменшення вартості на помешкання у новобудовах міста саме для учасників АТО і вони пішли на поступки та готові до співпраці.

Хлопці запропонували організувати зустріч з представниками будівельних компаній з питань надання розстрочки. Також вони виявили бажання оглянути квартири в новобудовах та попросили їх ознайомити з Порядком взяття на квартирний облік.

Наступна зустріч з цього приводу відбудеться 5 квітня о 10.00 в залі засідань міськвиконкому (каб 316, вул.Незалежності, 73).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі вирішували питання щодо забезпечення житлом атовців
31 березень, 2017, 12:45