Часточка Хорватії на Волині: у «ПортCity» - виставка фото вражаючих пейзажів

Часточка Хорватії на Волині: у «ПортCity» - виставка фото вражаючих пейзажів
У торгово-розважальному комплексі «ПортCity» офіційно відкрили виставку «Зелено-блакитна Хорватія» фотографа Марка Врдоляка. На відкриття експозиції завітав Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Хорватія В Україні Томіслав Відошевіч.

Відкриття фотовиставки, до якої входить майже 40 світлин, відбулося 10 квітня.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов зауважив, що Україна впевнено наближається до Європи. Сьогодні ж у лучан є гарна нагода познайомитися із непервершеними краєвидами Хорватії. Тому приємно буде, коли українці зможуть вільно подорожувати різними країнами та, зокрема, матимуть змогу ознайомитися із мальовничою Хорватією. Окрім того, посадовець висловив сподівання, що й хорвати виявлять ініціативу подорожувати Волинню, яка у туристичному плані теж має чим похизуватися. Тож відкриття виставки він назвав «маленьким кроком назустріч одне одному».

Посол зауважив, що місце для демонстрації світлин обрали невипадково. Адже у «ПортCity» їх зможе побачити велика кількість людей. Тому Відошевіч подякував за можливість розміщення світлин митця у торгово-розважальному комплексі. Високопосадовець зауважив, що розміщені у «ПортCity» фото – художнє бачення країни автором, проте таким оригінальним чином намагаються пропагувати Хорватію в Україні.

Він подякував усім, хто завітав на відкриття, зауваживши, що бачить тут уже дружні обличчя.

«Хорватія хоче бути присутня тут, у Волинській області - ще в одному регіоні дружньої нам України», - зауважив він. Після відкриття усі охочі мали змогу оглянути надзвичайні світлини хорватських пейзажів. Виставка перебуватиме у «ПортCity» до 15 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Часточка Хорватії на Волині: у «ПортCity» - виставка фото вражаючих пейзажів
10 квітень, 2017, 19:26