Луцький депутат порівняв «Аверс» з «москальськими телеканалами»

Луцький депутат порівняв «Аверс» з «москальськими телеканалами»
Керівник луцької міської організації "Солідарність", депутат міськради Петро Нестерук прокоментував сюжети щодо його бізнесу на каналі "Аверс".

"На жаль чи на щастя в мене "Аверс" не показує, якщо щось нове про мене показували киньте посилання! Єдине можу заявити, що канал з 1.03.2017 р. повністю політизований та його завдання нести суспільству свою точку зору, неважливо якою ціною", - написав він у Facebook.

"По репортажу, щодо мене та моєї компанії, то там 90% безсовісної брехні, а ролик крутять так часто тільки для того щоб людям дану інформацію "вставити" в голову. На жаль є досвід Криму та Донбасу, як ця методика працює з москальськими телеканалами! А законного методу з інформаційною брехнею боротися практично нема, є малоефективний довготривалий спосіб, який не завжди виправдовує себе!" - додав Петро Нестерук.

"В нас посвідчення журналіста дає більше прав та безвідповідальності, ніж посвідчення депутата! Єдине, що рекомендую - шукайте правду з різних інформаційних джерел! П.С. Спасибі не байдужим лучанам за підтримку і бажання знати правду", - завершив свій допис Петро Нестерук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця купив Аверс.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат порівняв «Аверс» з «москальськими телеканалами»
15 квітень, 2017, 20:18