Агресивний водій погрожував пішоходам на вулиці Лесі Українки в Луцьку

Агресивний водій погрожував пішоходам на вулиці Лесі Українки в Луцьку
У Луцьку чоловік за кермом Hyundai погрожував людям, які йшли пішохідною вулицею Лесі Українки.

Про це в Facebook пише ведуча Галина Падалко.

"Щасливого Великодня, друзі! Але, нажаль, не у всіх він виходить таким... Вийшли прогулятися в цей сонячний святковий день, але тут з нами трапилась халепа. Йшовши по Лесі Українки, ми почули як хтось наполегливо сигналив нам в спину", - розповідає вона.

"Очманівши від здивування, ми не відразу зрозуміли, що це робиться. Ми спокійненько собі гуляємо пішохідною вулицею в свято, а тут позаду машина, водій якої опускає скло і обіцяє "поровняти" нас, за наше природнє небажання його пропускати. Потім ми намагались пояснити, що це вулиця пішохідна і тут не місце для автівок, на що чоловік почав відповідати, що АТОвцям тут їздити можна, а він активний учасник бойових дій і "хто ми взагалі тут такіє"?" - переповідає подія Галина Падалко.

"Не буду передавати весь тон його розмови, бо це нижче культури нормальної людини, лишень скажу, що з моїх знайомих і друзів, тих, що справді боронять нашу країну і допомагають АТО, ніхто і ні разу в житті не "козиряли" тим, що вони захисники чи волонтери".

"Я щиро поважаю Героїв, які несли службу і захищали нас від східного ворога, але я також хочу, щоб моє місто ставало європейським, і знаю, що це потрібно робити, починаючи з себе! МОЇ ДРУЗІ ВІЙСЬКОВІ хтось впізнає свого побратима? Якщо ми не праві, заступіться за нього".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він учасник активних бойових дій хіба що на любовному фронті, любітєль етава дєла..... Була якось ученицею в його автошколі,ще за його директорування цього Пєті Кравчука ,бабнік ще той. Кожній студентці пропонував інтім. Фу, яка мєрзость, слизький тип.
Відповісти
Герой дня - директор автошколи на Конякіна. І воював пан Кравчук ( можливо помилився з прізвищем) як і більшість посадовців- тільки
на папері.
Відповісти
це директор автошколи на конякіна
Відповісти
ХРИСТОС ВОСКРЕС! Шановна Галино, я з Вами! Сміливо! Справедливо! З почуттям Гідності! На жаль, хамства у багатьох, хто за кермом, надто багато!!! І не тільки на Лесі Українки - всюди.
Відповісти
Рішала Мрео.взяточнік
Відповісти
Колись був директором на Конякіна,зараз теж Кравчук але другий.
Відповісти
Він вже не директор автошколи, його посадили за великий хабар. А те,що він любить любити своїх учениць,це загальновідомий факт,у кого не спитай ,чи в працівників автошколи ,і тим більше в учениць ,до яких він безцеремонно ліз своїми ліпкими ручьонками. І коханку має таку потрьопано-перетаскану всіма ким хочеш ,таку ж хитрожопу.
Відповісти
пока така дич буде сидіти в нас на керівних посадах толку не буде....і да всі знають що права в Луцьку купують без проблем.
Прокуратура хватить вже яйця мяти...беріться до справи...
Відповісти
А де доблесна поліція.Він же не перший там їде і не виключно,що трохи прийняв.
Відповісти
Пику йому натовкти потрібно було,їздить не там де потрібно, ще й погрожує. А за вихваляння так взагалі СОРОМ такій людині
Відповісти
А кермо тримає геть неправильно. Як він може автошколу очолювати. Чого він навчить?
Відповісти
Мєрзость-це ще культурно сказано. Бидло, що ставить себе вище всіх, повинно бути покаране! Цікаво, чи буде реакція полісменів?
Відповісти
Позор і ганьба такому бид... Бог йому суддя... чистокровний андон
Відповісти
Це екс-директор автошколи,зараз його синок директор.
Бидлота і хамло ще те,йому пофіг де їздити так само як і сра..ти під вікнами в сусідів.
Відповісти
Цей предур чудить на авто не тільки тут...
Відповісти
це, вибачте , воно - рагуль звичайний з завищеною самооцінкою, даний вид приматів погано ходить на своїх двох і напевно в європу хоче
Відповісти
Поліцаїв потрібно було б викликати. Вони б йому допомогли захистити своє законне право бути мудаком.
Відповісти
З нього АТОшник як з мого собаки начальник, напевне знову якусь кіцюню мнув і їхав під мухою.
Відповісти
Пропоную написати заяву у поліцію.
Плюс максимальний репост по форумам і соц.мережам .
Я завжди телефоную 102 на Л.Українки коли маю конфлікти з автобидлом
Відповісти
якесь таке гидке....
Відповісти
ГАНЬБА
Відповісти
Не найшов ще своїх сігналив би до парку з сігналом в одному місці
Відповісти
Такі особи розуміють лише силу. Тому потрібно витягнути, начистити ї..ало і хай іде з миром! От і вся панацея.
Відповісти
Звісно що це не нормальні речі, але є моменти в житті Луцька поважливіші і те що робиться в ЛУЦЬКу. Ми повинні звертати увагу і писати не тільки про тих хто нам насолив чи не дав дорогу чи ще щось,але і про тих хто робить речі набагато страшніші ніж цей чоловік який виявився в центрі уваги. в першу чергу ми Українці!!!
Відповісти
Сьогодні гуляв цією вулицею і 3 машини їхало. В мене питання, де резонанс, фото, новини? Таке враження, що у автора посту, якась особиста неприязнь саме до цього чоловіка...
Відповісти
Воно ще й живе тут, неподалік.
Відповісти
Це просто сором нашій Украінській націі що ще находяться в м. Луцьку такі покидьки як цей водій! Це жах та сором!!!!!! Та ті ,що підтримають його мобуть теж не в своєму глузді! Або в зговорі , або мають своі нечисті інтереси!!!!! Ганьба Кравчуку!!!!! Огидна людина
Відповісти
Останні новини
Агресивний водій погрожував пішоходам на вулиці Лесі Українки в Луцьку
16 квітень, 2017, 19:06