Біля «Білого дому» в Луцьку підняли прапор Євросоюзу

Біля «Білого дому» в Луцьку підняли прапор Євросоюзу
Із нагоди Дня Європи в Україні біля будівлі ОДА на Київському майдані в Луцьку урочисто підняли прапори України та Євросоюзу.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Зокрема урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу відбулась на Київському майдані, перед будівлею облдержадміністрації. Серед присутніх – представники влади, громадськості, засобів масової інформації.

Опісля команди начальника обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені «Героїв Небесної Сотні» Павла Боснюка, ліцеїсти внесли стяги. Право підняти прапори України та ЄС надали губернатору Володимиру Гунчику, а також учням 11-го класу гімназії № 4 Вікторії Назарук і Євгену Радчуку.

«Кращі сини і дочки віддали своє життя за наміри українців жити у вільній та незалежній Україні, що є невід’ємною частиною об’єднаної Європи. Сьогодні ще раз стверджуємо, що цей вектор є непорушним для українського народу. Будуючи Європу тут, в Україні, мають для цього всі можливості: велика, багата людьми, надрами суверенна країна. Піднявши український національний і європейський стяг, хотів би, щоб кожен молодий українець, який вчиться в школі чи університеті, жив ідеєю бачити Україну в об’єднаній Європі. І ці дні – це маленькі кроки, які ми робимо з вами для того, аби ця ідея стала реальністю», – зазначив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже тепер у Луцьку відкриють громадський туалет!
Відповісти
Останні новини
Біля «Білого дому» в Луцьку підняли прапор Євросоюзу
11 травень, 2017, 20:39