У Луцьку ліквідували нарколабораторію і плантацію елітної марихуани

У Луцьку ліквідували нарколабораторію і плантацію елітної марихуани
У Луцьку поліцейські викрили волиняинина, який вирощував та збував елітні сорти марихуани.

В облцентрі Волині правоохоронці припинили діяльність підпільної лабораторії з вирощування елітних сортів конопель. Нині за цим фактом розпочали досудове розслідування, - повідомили у СК ГУНП в області.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні та підвалі 35-річного лучанина оперативники виявили підпільну лабораторію з вирощування елітних сортів конопель. Приміщення було обладнане ультрафіолетовим освітленням, вентиляційною системою, тощо.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що насіння замовляв через інтернет.

У результаті обшуку поліцейські вилучили у лучанина 40 кущів конопель, понад 2 кілограми висушеного та подрібненого наркотичного засобу канабіс, який призначався для реалізації, пристрої для вживання наркотиків.

Окрім цього, у волинянина вилучили гроші, здобуті у результаті продажу наркотиків – 5 тисячі польських злотих, 660 євро та 60 доларів.

Вилучені рослини, обладнання для їх вирощування та висушену речовину направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією згідно з частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах. У справі призначено всі необхідні експертизи, після проведення яких дії особи буде відповідно кваліфіковано та вирішено питання щодо оголошення йому підозри і обрання міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Головного управління національної поліції у Волинській області Петро Шпига.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку ліквідували нарколабораторію і плантацію елітної марихуани
17 травень, 2017, 12:40