На Волині встановили злочинців, які завдали шкоди прикордонникам

На Волині встановили злочинців, які завдали шкоди прикордонникам
Прикордонники Луцького загону спільними зусиллями з польськими колегами припинили незаконне переміщення через кордон більше 100 тисяч пачок сигарет.

Такі дії викликають невдоволення з числа мешканців прикордоння, які причетні до незаконного бізнесу. Тому ними останнім часом обрано тактику провокаційних дій, направлених на дискредитацію прикордонних підрозділів, в тому числі шляхом висловлення погроз та руйнуванням прикордонної інфраструктури.

Так, в квітні невідомі особи умисно пошкодили інженерно-технічні загородження на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке».

Проведені співробітниками прикордонних оперативно-розшукових підрозділів заходи дозволили встановлено ряд причетних до цього злочину мешканців сіл Забужжя та Гуща.

За результатами обшуків були виявлені елементи пошкоджених інженерних загороджень та слюсарний інструмент. Крім цього, правоохоронці виявили 5 надувних човнів та 12 радіостанцій «Baofeng», які порушники могли використовувати під час протиправної діяльності на кордоні.

На даний час триває слідство, проводяться відповідні експертизи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині встановили злочинців, які завдали шкоди прикордонникам
24 травень, 2017, 12:50