Волинянин із психічними розладами застосував насильство до жінки

Волинянин із психічними розладами застосував насильство до жінки
У Ковелі чоловік, у якого встановили психічні та поведінкові розлади, під час сварки із жінкою заподіяв їй легкі тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Район. Ковель.

Інцидент трапився біля приміщення Ковельського міськрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру МОЗ (колишня районна санстанція). Під час суперечки ковельчанин схопив жінку за плечі і почав трусити, спричинивши їй легкі тілесні ушкодження.

За цим фактом поліція завела кримінал. Як встановили правоохоронці, нападник є одруженим. У нього на утриманні – неповнолітня дитин. Чоловік не судимий і ніде не працює. Поліцейські припускають, що під час вчинення кримінального правопорушення він міг перебувати у неосудному чи обмежено осудному стані.

За даними слідства, підозрюваний – різкий, нестриманий, веде себе надмірно емоційно, агресивно та зухвало, конфліктує, постійно прагне підвищеної уваги до своєї особистості, переоцінює власні можливості. Вважає, що оточуючі вступили у зговір проти нього. Відвідує установи, підприємства та організації, де висловлює незрозумілі тези, вважає себе власником фірм, що не відповідає дійсності, посилається на знаки та символи, які йому ввижаються.

Згідно з документами з поліклінічного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО, чоловік перебуває на диспансерному обліку з приводу наркоманії, встановлено психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання кількох наркотичних речовин зі шкодою для здоров’я. Слідством призначило амбулаторну судово-психіатричну експертизу, однак той відмовився від її проходження.

Ковельський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого і направив підозрюваного до Волинської обласної психіатричної лікарні для проведення примусової амбулаторної судово-психіатричної експертизи з метою визначення його психічного стану.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин із психічними розладами застосував насильство до жінки
25 травень, 2017, 12:29