Стильний Луцьк: Орися Харитонюк

Стильний Луцьк: Орися Харитонюк
Орися Харитонюк, 23 роки, аспірантка

Цілеспрямована та справедлива довгонога дівчина, яка любить порядок та експерименти над собою. Завжди впевнена, організована, «нетипова» блондинка, яка цікавиться політикою та місцевим самоврядуванням, захоплює своєю принциповістю.

Орися любить вирізнятися, носить екстравагантні сукні та нестандартні речі.

Дівчина читає книги, полюбляє мистецтво. Орися довгий час займалася питаннями децентралізації у Волинській області та очолювала проект «Активна Громада».

Її можна часто зустріти на різноманітних політичних заходах, також дівчина відвідує сесії міської та обласної ради. Вона вболіває за справедливість, вважає, що в людині головне чесність та організованість.

Дівчина зізнається, що раніше дуже любила підбори і майже ніколи їх не знімала. Але згодом поїхала вчитися до Польщі, подорожувала по Європі, і там побачила як одягаються.

Орися впевнена, що для європейців важливо зручність і практичність, після чого сама «захворіла» на кеди.

«Почала комбінувати нарядний, класичний одяг із спортивним взуттям. Для мене вбрання – це відображення внутрішнього стану, маю дуже мало чорних і сірих речей, багато різнокольорового одягу, стараюся і жити відповідно – кольорово», - зауважила героїня.

Готувати Орися не любить, зате закохана в мандрівки.

«Подорожуючи, життя наповнюється такими епізодами, що ніяке стояння біля плити не зрівняється», - жартує дівчина.

Орися каже, що при покупці одягу не звертає увагу на бренди.

«Аби було чисте», - усміхається.

Орися вважає, що потрібно розвивати українську моду та виробників одягу. Любить білявка і ретро одяг, та має вишиванку, яка дісталася їй від бабусі, чим вона дуже тішиться.

Поради від Орисі:

Подивитися:
«Капітан Фантастік»
Послухати: Тарас Петриненко – «Україно»
Посмакувати: шашличок під коньячок
Почитати: «Вічник» Мирослав Дочинець

«Срібний кежуал»

Майже нікому невідомо, що стиль одягу, який прийнято називати «сasual» зародився у Великій Британії в її шотландській частині, в місті Абердин. Там місцеві футбольні фанати однойменного футбольного клубу створили перший кежуел-рух серед навколо футбольного життя. Вони носили одяг тільки певних брендів (на початках найбільш популярними були Sergio Tacchini, Fila), але клубна атрибутика в одязі була майже відсутня.

Пізніше майже усі відомі бренди розробили колекції одягу в цьому стилі, і він досить швидко завоював популярність.

Нині такий стиль немає чітких меж та правил, але кежуал - це завжди відчуття стилю та практичності.

Для свого кежуал образу героїня обрала сірі футболку із принтом від Mohito, сіру спідницю House, джинксову куртку та кросівки New Balance.

Варто зазначити, що цього сезону в колекціях переважають кольори металу - срібло, золото, мідь, або ж їх поєднання.



«Lady in Red»

Усі модниці світу добре знають, що total-look в одному кольорі завжди отримує схвальні відгуки модників. Щоправда раніше одягали лише образи в чорному.

З розвитком модної індустрії кольори змінилися - не страшно модницями і одягати навіть образи в червоному кольорі.

Орися обрала спідницю Gerry Weber, піджак Оodji та «човники» Mohito.



«Елегантна спокуса»

Вечірні плаття - обов'язковий елемент гардеробу модниці. Майже у кожної дівчини є така сукня, для особливих подій. Вони можуть бути різної довжини, крою, відрізнятися фактурою, декорованими елементами, цікавим оздобленням тощо.

Героїня рубрики вбралася у сукню від Аlliance Сompliance. Цікавим елементом сукні - є гола спина, яка стовідсотково приверне увагу до дівчини.

< b>

Оцінювати образи Орисі взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець.

«Перший образ дівчини підкреслює її юність та бажання експериментувати. Срібна плісирована спідниця, футболка з прентуванням в стилі поп-арту та кросівки фірми New Balance чудовий комплект для повсякдення.

Другий образ через насиченість червоного в костюмі, викликає двоякі почуття, спочатку ти мимоволі кажеш «вау», але потім придивившись помічаєш декілька недоліків. Хрестик та "чокер" збивають з пантелику, я б порадила взагалі обійтися без аксесуарів, щоб не перенасичувати образ.

Мінімалістичність третього образу досить виграшна. Сукня лаконічна, підкреслює витончену фігуру дівчини, має цікаве плетення на спині. Вдало підібрана сукня по фігурі забезпечить дівчині погляди зі сторони».

СТЕЖТЕ ЗА ГРУПОЮ СТИЛЬНОГО ЛУЦЬКА В FACEBOOK

ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.