Назвали кандидата на місце Стеця

Назвали кандидата на місце Стеця
Міністр інформаційної політики Юрій Стець вважає, що наступним очільником міністерства має бути Еміне Джапарова, нині перший заступник міністра.

Про це Стець сказав під час прес-конференції в Києві 19 червня, – передає кореспондент Тижня.

«Думаю, це питання має вирішувати коаліція. Але, як на мене, наступним міністром інформаційної політики має бути Джапарова», – сказав він.

Він також підтвердив, що причиною його звільнення є стан здоров’я. «Наприкінці минулого тижня я виписався з лікарні. Я хочу озвучити дві тези. Причиною моєї відставки справді є стан мого здоров'я. Не треба шукати якихось конспірологічних версій. У мене прекрасні стосунки з президентом, прем’єр-міністром, урядом», – сказав Стець.

«Сподіваюся, парламент цього тижня проголосує мою відставку, час у нього ще є. Але для мене важливо, щоб ті проекти, які були під час мого міністрування, були завершені до завершення моєї каденції», – наголосив Стець. Зокрема, мова йде і про реінтеграцію Донбасу.

Міністр додав, що проситиме голосувати за його відставку в четвер, 22 червня. За його словами, в середу депутати розглянуть його заяву на засіданні комітету, в четвер внесуть в зал і проголосують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.