Вбивство через магію: жорстоко познущались над сім'єю з Києва

Вбивство через магію: жорстоко познущались над сім'єю з Києва
Зниклу в Києві сімейну пару - Віталія та Ольгу Зубенків - знайшли мертвими в Чернігівській області. Вбивця поховав їх у покинутому місці.

Молоде подружжя (27 і 28 років) пропало 14 червня у Києві, - пише Обозреватель.

Віталій працював кухарем, а Ольга - флористом. Дітей у пари не було. Автомобіля, на якому вони могли б раптово виїхати, - теж. Віталій родом із Київської області, Ольга - з Рівного. У столиці орендували квартиру в Деснянському районі Києва на вул. Радунській.

"У середу (14 червня) мама Олі зв'язалася з нею і попросила, щоб вони забрали посилку, яку передали автобусом, а вже в четвер вдень вона повинна була забрати її. У середу ввечері сестра телефонувала їй, але Ольга відповіла, мовляв, немає часу для розмови - тільки прийшла з роботи, ще вечерю потрібно готувати. На наступний ранок з ними вже не було зв'язку, на роботу так і не вийшли", - розповідала родичка Ірина.

Ні Ольга, ні Віталій не відповідали на дзвінки (телефони були відключені). І ввечері 15 червня мама Віталія звернулася у поліцію із заявою про зникнення.

До пошуків відразу ж підключилися друзі та знайомі.

На жаль, через тиждень, пізно ввечері 21 червня тіла Олі та Віталія виявили на території Чернігівської області - в районі села Шаповалівка Борзнянського району, на зарослій території колишнього свинокомплексу.

Злочинець закопав тіла на метр під землею. На тілі Олі виявлено кілька ножових поранень.

"Попередньо встановлено, що подружня пара довго не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися з людиною, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти, - розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко".

Коли вони за попередньою домовленістю приїхали до Чернігова, зловмисник убив чоловіка і жінку і закопав тіла у ферми. Спочатку співробітники карного розшуку поліції Києва оперативно вийшли на слід його спільниці, яку затримали неподалік від місця події. Самого ж підозрюваного в убивстві виявили та затримали на базі відпочинку в Черкаській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивство через магію: жорстоко познущались над сім'єю з Києва
22 червень, 2017, 22:01