Як вітають Тимошенко. ФОТО

Як вітають Тимошенко. ФОТО
Біля харківської лікарні, де проходить курс лікування Юлія Тимошенко, збираються її прихильники, щоб привітати екс-прем'єра з днем народження, яке вона відзначає 27 листопада.

Як повідомляє Українська правда, уже привезли букет із темно-червоних троянд у формі серця розміром із людський ріст.

Дерева прикрашають квітами, а між деревами повісили великий банер із портретом іменинниці та написом "Серцем із тобоЮ. Львівська Батьківщина".

"Ми сьогодні передали перші квіти (букет білих троянд) Юлії Володимирівні з Женєчкою (дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко), коли вона прийшла вранці до мами", - розповіла прихильниця екс-прем'єра зі Львова Віра Курпіта.

Як повідомляє видання, станом на 12:20 біля входу в лікарню зібралося понад 50 осіб, очікується більше. Крім харків'ян, до медустанови також приїхали люди з Луганська, Львова, Кривого Рогу, Києва.

Прихильники лідера опозиції привезли плакати й прапори зі зображенням Тимошенко, повітряні кульки у вигляді червоних сердець.

Навпроти входу в ЦКЛ №5 поставили картонну коробку, у яку всі охочі можуть опустити листівку з побажаннями для екс-прем'єра до Дня її народження.

Також керівник прес-служби обласної організації ВО "Батьківщина" Юлія Германова повідомила, що "у небо біля лікарні також як символ свободи буде випущено голубів", і це буде головне побажання ув’язненій Тимошенко в її день народження.

За словами Германової, заходи розпочнуться о 14.00. Привітати іменинницю зі святом планують лідери опозиційних партій, народні депутати зокрема - Арсеній Яценюк.

Поки прихильники Тимошенко співають її улюблені пісні – "Рідна мати моя" і "Реве та стогне Дніпр широкий", а також повстанські пісні, як то "Лента за лентою", повідомляють Коментарі.

Як відомо, 27 листопада цього року Юлії Тимошенко виповнюється 52 роки.

Її соратники з партії "Батьківщина" поширили привітання для Тимошенко.

"Ми бажаємо, щоб наступний день народження Ви зустріли так, щоб справді відчували його як свято, в колі родини і близьких людей. І щоб ваші друзі мали можливість вручити вам букет найкрасивіших білих троянд", - говориться, зокрема, в ньому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ах вот значит, когда этот один из страшных дней в истории- 27 ноября. Вот так уж и выродилось...
Відповісти