Наслідки негоди на Волині: зірвані дахи, поламані дерева, села без світла

Наслідки негоди на Волині: зірвані дахи, поламані дерева, села без світла
В п'ятницю, 21 липня, територією Волині пронісся циклон, що супроводжувався шквальним вітром, грозами, а в деяких районах навіть градом.

Лиха наробила гроза і в селах Шацького району. Знеструмлені села, розкриті дахи будівель, пошкоджені паркани, повалені дерева, - це лише частина тієї шкоди, яку завдала стихія, - пише Район.Шацьк.

Станом на 12 годину в Шацьку немає зв'язку мобільного оператора Київстар, досі знеструмленими залишаються декілька вулиць. Ремонтна бригада енергетиків працює над відновленням електропостачання.

Як повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго», через негоду аварійні вимкнення відбулися на 115 трансформаторних підстанціях та 18 повітряних лініях.

Це призвело до того, що станом на 6 годину 22-го липня 32 села в області повністю залишалися без електропостачання і ще 7 – знеструмлені частково.

Нагадаємо, що у Луцьку після сильної зливи затопило окремі вулиці. Це змусило людей навіть пересісти на надувні човни. На деяких вулицях утворилися затори із автомобілів та тролейбусів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наслідки негоди на Волині: зірвані дахи, поламані дерева, села без світла
22 липень, 2017, 12:40