Донабір у патрульну поліцію Луцька: члени комісії від облради не прийшли на засідання

Донабір у патрульну поліцію Луцька: члени комісії від облради не прийшли на засідання
У Луцьку розпочався п’ятий етап відбору кандидатів до лав патрульної поліції.

11 серпня в приміщенні Управління патрульної поліції у Луцьку, розпочався п’ятий етап відбору кандидатів до лав патрульної поліції, - повідомили у правоохоронному відомстві.

Перші 18 претендентів проходять особисту співбесіду перед поліцейською комісією, до складу якої увійшли полісмени та представники громадськості.

На жаль, з незрозумілих причин, двоє членів комісії, за яких голосувала обласна рада, не з’явились на перше засідання – чекатимемо їх з наступного тижня.

Кандидати відповідають на поставлені запитання, аби поліцейська комісія оцінила їхні професійні, морально-ділові, управлінсько-організаторські та інші здібності.

У ході розмови члени комісії намагаються виявити наявність чи відсутність компрометуючих відомостей про кожного кандидата, наскільки вони мотивовані до роботи, чи усвідомлюють усю відповідальність професії тощо.

Після успішного проходження співбесіди їх запросять на курси первинної професійної підготовки працівників патрульної поліції.
Конкурсанти гуртуються в Управлінні, радяться й помітно хвилюються, адже розуміють усю важливість та відповідальність свого вибору.

Шановні кандидати! Ми бажаємо Вам успіхів та віри в себе. А всім іншим нагадуємо, що набір триває, тому гайда до нас! Подати електронну заявку для вступу до лав патрульної поліції можна за посиланням: http://80.91.161.100/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Тиводара привезли????
Відповісти
Останні новини
Донабір у патрульну поліцію Луцька: члени комісії від облради не прийшли на засідання
12 серпень, 2017, 11:41