Луцьк 1990 і 1999 років на старих фото

Луцьк 1990 і 1999 років на старих фото
Фотограф Віктор Чухрай опублікував у Facebook архівні світлини Луцька в 1990 та 1999 роках.

Ці підбірки він приурочив до Дня Незалежності України.

"26_04_1990 Так ми підтримували і виборювали нашу Незалежніст. Єдність лучан була колосальна, подивіться на фото. Мітинг провоть лідер Руху Олександр Гудима".



"Фото з архіву. 1999_08_24 (Орієнтовно) Київський майдан, мітинг присвячений Дню Незалежності і освяченню місця під пам"ятник Незалежності. Освячення проводить Владика Яків. (На жаль, уже багатьох немає, а хто й далеко)..Ми тепер лише можнмо згадати ті часи і лучан з якими ми жили...."



"2017_08_24 А тепер про справжніх борців за незалежність України у Луцьку! 1-е травня 1990, Перша незалежна демонстрація на противагу партійній демонстрації, Для пропаганди і боротьби з Народним Рухом приїхав Кравчук - (через якого у нас так і не сталось справжньої незалежності). Він був освистаний людьми! На трибунах тепер не ці, справжні борці за незалежну Україну, а посткомуністина, кримінальна і злодійська шпана, бариги, губителі України! І Кравчук - з них найперша і найбільша потвора! А більшість справжніх борців, ще ходять по вулицях нашого міста, подивіться у їхні обличчя! Пам"ятаймо справжніх героїв! Слава Україні!"



"1990_04_26 Прапор на Театральному майдані, Рухівський мітинг,четверта річниця катастрофи у Чорнобилі, Незалежної України ще нема, але прапор вже є! І лучани, які виборювали незалежність наперекір Кравчуку, КДБ і режиму!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.