Лікування на смерть: у Німеччині медпрацівник вбив понад 90 людей

Лікування  на смерть: у Німеччині  медпрацівник вбив понад 90 людей
Поліція Німеччини з'ясувала, що медбрат, засуджений два роки тому до довічного ув'язнення за вбивство двох пацієнтів, насправді вбив щонайменше 90 людей.

Про це повідомили представники правоохоронних органів, які назвали цей злочин найбільш жахливим серійним вбивством післявоєнного часу в країні, передає УНН з посиланням на AFP.

40-річний Нільс Хогель був заарештований у лютому 2015 року за два вбивства та кілька замахів на вбивство пацієнтів інтенсивної терапії в лікарні Дельменхорст біля північного міста Бремен.
Наразі поліція заявила, що слідчі знайшли свідчення ще багатьох вбивств.

Кількість убитих "є унікальною в історії Німецької республіки", - заявив головний слідчий поліції Арне Шмідт, додавши, що Н.Хогель вбивав навмання і був особливо націлений на пацієнтів у критичному стані.

Існує "свідчення щонайменше 90 вбивств і принаймні така сама кількість (підозрілих) випадків смертей, що не можуть бути доведені", - заявив слідчий на прес-конференції.

Медбрат визнав, що вводив пацієнтам препарат, який може спричинити серцеву або судинну недостатність, і тоді він міг спробувати повернути їх до життя, і, у випадку успіху, представ би як рятівник перед своїми медичними колегами.

Після зізнання медбрата, поліція та прокурори запустили спеціальну судову комісію під назвою "Кардіо" (Cardio) для розслідування смертей інших пацієнтів.

Представляючи свої висновки, поліція заявила в понеділок, що більше 130 тіл були ексгумовані та перевірені на наявність слідів смертельного препарату.

Н.Хогель зізнався у 30 випадках, і назвав пацієнтів, яких він вбив, повідомила прокурор Даніела Ш'єрек-Боферманн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нью Менгеле.
Відповісти