Геращенко озвучив версії смертельної аварії на трасі Київ-Ягодин

Геращенко озвучив версії смертельної аварії на трасі Київ-Ягодин
Народний депутат, радник очільника МВС Антон Геращенко озвучив основні версії смертельної ДТП, в якій загинули четверо політологів та журналіст.

Про це він повідомив у Facebook.

Загиблі у ДТП на Рівненщині - політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, журналіст Володимир Карагяур і громадський активіст, спеціаліст з децентралізації Сергій Попов.

"Всі разом вони поверталися з Варшави, де були на міжнародній конференції щодо гібридної війні. За кермом всю ніч був Володимир Карагяур. Виходячи з попередніх даних слідства, він або задрімав, або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з лісовозом. Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною", – написав Геращенко.

Він нагадав, що поліція розпочала кримінальне провадження за фактом цієї ДТП, і заявив, що "будуть проведені всі необхідні слідчі дії, щоб точно знати, що сталося в ту фатальну хвилину".

Окремо депутат повідомив, що до Рівного виїхав друг загиблих Віталій Кулик, щоб пришвидшити процедуру передачі тіл загиблих їх рідним, після проведення всіх необхідних експертиз. Зараз рух на трасі у напрямку села Масевичі перекрито.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Геращенко озвучив версії смертельної аварії на трасі Київ-Ягодин
06 вересень, 2017, 17:30