Віце-спікером нової Ради став свободівець

Віце-спікером нової Ради став свободівець
Заступником Верховної Ради обраний народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслан Кошулинський (на фото).

За призначення Кошулинського віце-спікером на засіданні в четвер 13 грудня проголосували 305 народних депутатів, пише Корреспондент.

По фракціях: Партія регіонів - 126, Батьківщина - 87, партія УДАР - 42, Свобода - 36, позафракційні - 14. КПУ не голосували.

На цю посаду також висувалася кандидатура позафракційного депутата Анжеліки Лабунської, яка була запропонована депутатом, лідером Радикальної партії Олегом Ляшком. Він аргументував висунення Лабунської прагненням забезпечити представництво жінок у керівництві українського парламенту.

Нагадаємо, що регіонала Володимира Рибака обрали головою Верховної ради.

Довідка.


Кошулинський народився 9 вересня 1969 року. У 1991 році закінчив Кооперативний технікум у місті Львові. У першій половині 90-х років минулого століття працював інженером, кухарем в артілі старателів в Красноярському краї Російської Федерації. У 2001-2002, 2004-2006 рр.. - помічник-консультант народного депутата України. У 2006-2007 роках займався підприємницькою діяльністю.

У липні 2006 року закінчив навчання в Тернопільському державному економічному університеті за напрямом "право".

З 2008 року є заступником голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода". З листопада 2010 року - голова фракції Свободи у Львівській міській раді, член постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету.

На парламентських виборах 2012 року Кошулинський йшов за партійним списком "Свободи" під 12-м номером і очолював центральний виборчий штаб партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому свободівців 36 а не 37???
Відповісти
Останні новини
Віце-спікером нової Ради став свободівець
13 грудень, 2012, 14:32