На кордоні з Польщею планують відкрити 4 нові пункти пропуску

На кордоні з Польщею планують відкрити 4 нові пункти пропуску
На польсько-українському кордоні наразі знаходиться 8 пунктів перетину кордону, проте із запровадженням безвізового режиму кількість українців, які перетинають кордон з ЄС, суттєво збільшилася.

Потік мандрівників через кордон України і Польщі стабільно росте, - пише vsetut pl.

6 вересня, в рамках 27 Економічного форуму у м. Криниця-Здруй, відбулася зустріч маршалка вищої палати польського парламенту Станіслава Карчевського та голови ВРУ Андрія Парубія.

Перегевори стосовно розбудови наявних та відкриття нових пунктів перетину польсько-українського кордону завершилися успішно. Як заявив сам Парубій, у 2018 році планується відкрити 4 нових переходи: 2 на Львівщині (у населеному пункті Нижанковичі ), один на Волині і один на Закарпатті. Фактично ж, це означатиме створення трьох нових ПП – у Нижанковичах функціонуватиме один пункт перетину, який включатиме в себе піший та автомобільний перехід.

До слова, польські урядовці вже кілька років заявляли про плани збудувати на кордоні Польщі з Україною новий пункт пропуску, який проходитиме через українські Нижанковичі і вестиме в напрямку міста Добромиль, що в Старосамбірському районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На кордоні з Польщею планують відкрити 4 нові пункти пропуску
11 вересень, 2017, 21:01