Оновлений харчоблок у волинській школі обійшовся у мільйон

Оновлений харчоблок у волинській школі обійшовся у мільйон
На закупівлю обладання для харчоблоку школи № 3 у Володимирі-Волинському витратили з міського бюджету майже мільйон гривень.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

У Володимир-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 — ліцей цього навчального року навчатиметься 1178 учнів. Усі вони харчуватимуться у шкільній їдальні, для якої закуплене нове обладнання – технологічне, холодильне і теплове. За словами підприємця Зінаїди Устьянцевої, це значно полегшує працю кухаря.

«Багато обладнання, наприклад, картоплечистка заміняє на 90% людську працю. Це ж стосується і тістомісильної машини, яка практично автоматично все замішує. А те, що стосується теплового обладнання, то це водонагрівачі, які дають одразу кип’ячену гарячу воду», – розповіла Зінаїда Устьянцева.

Холодильники з сенсорним управлінням, що дозволяє обирати температурний режим, нові столи з нержавійки, мийки, бойлери, стелажі для сушіння склянок і тарілок, вага, столи для обробки сирих і варених овочів. Щодня у шкільній їдальні нове меню, півтора десятка видів випічки, що найбільше користується попитом серед молоді.

Здорові діти — це запорука успіху і батьків, і вчителів. До слова, в області за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, цей ліцей посідає 44 місце.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оновлений харчоблок у волинській школі обійшовся у мільйон
14 вересень, 2017, 07:09