«Луцьктепло» не готове до опалювального сезону

«Луцьктепло» не готове до опалювального сезону
Підприємство «Луцьктепло» має великі заборгованості та перебуває в критичному стані.

Про це розповіла директор підприємства Валентина Малютіна під час сесії Луцької міської ради.

«Підприємство перебуває не в найкращому стані. Скоро розпочинається опалювальний сезон. Ми входимо в опалювальний сезон з арештованим рахунком і ситуація критична. Ситуацію з арештом виправити не вдалось. Ми виграли одну справу, не виконали рішення по перший справі і виник новий арешт.

Зарплата не виплачена ще за липень на підприємстві. Величезний борг по субсидіях та пільгах. Мали було 140 мільйонів боргу, тепер 70 млн боргу незакритих протоколів «Нафтогазу», близько 4,5 мільйонів «Волиньгазу», - зазначила Валентина Малютіна.

«Арешт рахунку зупинив реалізацію проекту, який ми реалізуємо у співпраці з Європейським банком. Нами не сплачена комісія на рахунок в Євробанку, ми не можемо провести розрахунки з підрядниками. У зв'язку з нашою неможливістю нормально працювати, Європейський банк припинив фінансування», - додала вона.

Валентина Малютіна зазначила, що такий стан підприємства може зірвати реалізацію проекту модернізації системи теплопостачання за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Євробанк уже припинив фінансування проекту і розгляд тендерних пропозицій.

Чиновниця попросила депутатів міськради допомогти вирішити цю проблему. Один з необхідних кроків - це реструктуризація боргів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
надо меньше воровать
Відповісти
Щороку перед оплювальним сезоном подібні проблеми. З такою вартістью води і оплаення, луцьктепло має в золоті купатися, а не ходити з протягнутою рукою.
Відповісти
Останні новини
«Луцьктепло» не готове до опалювального сезону
27 вересень, 2017, 11:47