У Луцьку телеведуча влаштувала соціальний експеримент. ВІДЕО

У Луцьку телеведуча влаштувала соціальний експеримент. ВІДЕО
Команда програми "Протилежний погляд Live" та ведуча Галина Падалко провели соціальний експеримент, де перевірили, як пристосоване місто Луцьк до особливих людей, проїхалися вулицею Лесі Українки та побачили чи доступними є входи до крамниць, банків міста.

Про це пише Конкурент.

"Є такі речі, які людина не планує, і травма хребта – одна із них. Коли після лікарні я повернулася додому, то виявилося, що нам пощастило, що в нас перепланована квартира і велика кухня, де є де розвернутися, от ми зараз тут знаходимося. Тобто такої проблеми як заїхати на кухню, зробити собі їсти – немає. Але багато людей… в них навіть виїхати зі своєї кімнати проблематично", - розповіла художниця Тетяна Панасюк.

У сюжеті показали, як місто адаптоване для людей із обмеженими можливостями. Проте до цієї категорії, якщо назвати це умовно, можна віднести також мам із дитячими колясками, людей похилого віку, а також травмованих людей. Від влади залишається очікувати небайдужості та вирішення проблеми із доступністю Луцька усім категоріям людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку телеведуча влаштувала соціальний експеримент. ВІДЕО
14 жовтень, 2017, 14:33