На Волині ремонтують аварійні дороги

На Волині ремонтують аварійні дороги
У Любешівському районі ремонтують аварійні дороги.

Про це інформує прес-служба Любешівської РДА.

Транспортне сполучення села Судче потребувало ремонту довгі роки, кам’яниста дорога була чи не найбільшою проблемою селян. Ремонт дороги мали провести на умовах співфінансування (50/50) обласного та районного бюджетів - вартість робіт складає 5 млн.грн. І якщо районна влада свої зобов’язання виконала, профінансувавши 50% запланованого, то кошти від обласної ради надійшли лише в обсязі 10%. Відтак і роботи виконані на ту вартість робіт, яку оплатили з районного бюджету, а це – більше 2 млн.грн.

Спілкуючись із жителями села, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик, який особисто виїжджає на всі об'єкти, що будуються в районі, зазначив: «Розпочинаючи ремонтні роботи дороги, ми, перш за все, виходили з наших можливостей. Адже на це потрібні дуже великі кошти. Більше того, на разі, досягнуто домовленостей і вже ведеться ремонт дороги, а це ще додаткових 3 км., до села Судче, в тому числі по населеному пункту. Вартість робіт складає приблизно 6,1 млн.грн. В районному бюджеті таких коштів немає, тому заручилися підтримкою голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика

Наступним обʼєктом, де побував перший заступник райдержадміністрації стала проблемна ділянка дороги від села Залізниця до с.Лобна. Сюди з районного бюджету спрямовано 30 тис.грн., сільська рада теж долучилася до фінансування та виділила ще 20 тис.грн., а місцеві підприємці допомогли щебенем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.