У Підгайцівській громаді прокоментували скандал із «гуманітаркою»

У Підгайцівській громаді прокоментували скандал із «гуманітаркою»
Сьогодні, 15 квітня, співробітники Служби безпеки України викрили незаконну схему: на Волині посадовець сільради організував контрабанду бронежилетів і касок на 18 тисяч доларів.

Згодом Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо, що йдеться про керівника відділу благоустрою комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді Миколу Короля.

На сайті Підгайцівської громади прокоментували ситуацію, наголосивши, що справа, яку розслідує СБУ, їх ніяк не стосується.

"Хочемо заявити, що Підгайцівська сільська рада не може знати, контролювати, або нести відповідальність за дії працівників у позаробочий час. Але ми точно знаємо, що справа, яку розслідує СБУ немає жодного відношення до Підгайцівської громади та гуманітарних вантажів, які прибувають від волонтерів з якими сільська рада налагодила співпрацю, аби допомагати переселенцям, військовослужбовцям та цивільному населенню, які перебувають у зоні воєнних дій", - йдеться в заяві.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже прикро що цю справу хочуть замняти!!!
Знявши відео на каналі ютуба insider media де 300 підписників та великим постом від адвоката!!! Але надіємось що нікому з рук такі дії незійдуть!!
Відповісти
Останні новини
У Підгайцівській громаді прокоментували скандал із «гуманітаркою»
15 квітень, 2022, 21:00