Зеленський: Україна наразі не готова до військової операції з деблокади Маріуполя

Зеленський: Україна наразі не готова до військової операції з деблокади Маріуполя
Президент Володимир Зеленський твердить, що українським силам поки що бракує засобів для проведення військової операції з деблокування Маріуполя.

Про це йшлося під час пресконференції Зеленського на станції київського метрополітену "Майдан Незалежності", передає Українська Правда.

Відповідаючи на запитання журналіста, президент України сказав: "Ми маємо повне моральне право на військове розблокування наших міст.

І маємо велику надію на те, що ми зможемо це зробити.

Чи готові ми зараз? Ні. Нікому не вірте: щодо військового розблокування ми не готові.

І, до речі, хлопці, які далі цю частину Маріуполя – "Азовсталь" – які там знаходяться, які заблоковані, саме лідери, саме командири прекрасно це розуміють.

Це реальність".

Президент додав, що провів телефонну розмову з військовими полку "Азов", які боронять Маріуполь, перед початком пресконференції.

Зеленський сказав, що 23 квітня стало одним із найскладніших днів для захисників Маріуполя з початку повномасштабної війни. За його словами, російські окупанти вели вогонь упродовж доби з кораблів у морі, літаків, артилерії й танків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перешийок розмінували, щоб здати Херсон, здали Запоріжську АЕС, ніякої допомоги "Азову", Маріуполь дали звірам знищити, а відбивати його вчора була змога, сьогодні чомусь нема. І переговори з психічно хворим бункерманом, незважаючи на звірства в Бучі...
Відповісти
Знову хлопців здають

Відповісти