У Луцьку близько 60 сімей розшукують військових, які пропали безвісти

У Луцьку близько 60 сімей розшукують військових, які пропали безвісти
Наприкінці минулого року у Луцьку запрацював центр підтримки сімей військовополонених і військовослужбовців, які вважаються зниклими безвісти. За час його роботи до фахівців звернулося орієнтовно 60 громадян, які розшукують своїх рідних військовослужбовців.

Про це виданню ВСН розповіла керівниця департаменту соцполітики Луцька Вікторія Майборода.

Зокрема, 31 грудня звільнили з полону трьох волинян, з рідними яких працював цей центр.

«Саме наші працівники працювали зі зверненнями рідних цих військовослужбовців, допомагали зі швидшим їх звільненням. Загалом до центру уже звернулося близько 60 родин, які розшукують своїх рідних», - зазначила очільниця департаменту.

За її словами центр працює з мешканцями Луцької громади, але не відмовляють також усім потребуючим допомоги.

Нагадаємо, що у Луцьку при департаменті соціальної політики створено центр підтримки сімей військовополонених і військовослужбовців, які вважаються зниклими безвісти. Тут надають правову та психологічну допомогу членам таких сімей.

Зазначимо, що під час обміну, що відбувся 31 грудня 2022 року з полону звільнено троє волинян: Георгій Крушельницький, Петро Кухарчук та Сергій Шевчук.

Загалом цього дня Україна повернула 140 осіб. Серед них – поранені, а також захисники Маріуполя, острова Зміїний, добровольці ТРо зі Славутича, причому батьки й сини, які разом перебували в полоні, а також наші з Бахмутського напрямку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ні про що... без адреси центру
Відповісти
От саме ваші працівники допомагали зі швидшим звільненням. Не приписуйте собі чужих заслуг!Умовно кажучи,у 90% випадків ніхто не знає,кого саме із хлопців привезуть на обмін. Можуть зайти у камеру і просто тикнути пальцем у будь-кого - ти,ти і ти на обмін. Ще 10% - це вже конкретно по прізвищах домовляються відповідні органи, як от за хлопців із Азову,вагітних жінок, важкопоранених і т.д.І жодного стосунку безпосередньо до обмінів ви не маєте. Не треба "примазуватися". Гидко таке навіть читати! Ви допомагали повернути трьох волинян під час останнього обміну? А то нічого,що один із них із травня ще вважався зниклим безвісти? Чим саме ви допомогли в обміні? Усі документи рідні і без вас зібрати і подали у відповідні органи.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку близько 60 сімей розшукують військових, які пропали безвісти
04 січень, 2023, 10:24