У поліції прокоментували заяву голови Луцької райради щодо погроз

У поліції прокоментували заяву голови Луцької райради щодо погроз
Поліція Волині прокоментувала заяву голови Луцької райради щодо погроз. За інформацією правоохоронців, наразі розслідують справу про привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем. Заяв про погрози Олександр Омельчук, який виїхав за кордон, не писав.

Про це інформує Суспільне.

Зі слів інспекторки поліції області Марини Балдич, жодних звернень, зокрема, про погрози, від Олександра Омельчука до правоохоронців не надходило.

Наразі поліція розслідує кримінальне провадження щодо службових осіб Луцької райради. Йдеться про привласнення, розтрату або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем. Сума збитків сягає близько 350 тисяч гривень. Імена фігурантів справи поки не розкривають.

Політолог Антон Бугайчук ситуацію зі звільненням голови райради вважає не прозорою, бо Омельчук у своїй заяві не назвав прізвищ.

«Не зрозуміло взагалі про що говорить голова Луцької районної ради. Ти законно перебуваєш на посаді, ти повинен вести діяльність законно і прозоро. Зважаючи на те, що він не називає, хто на нього тисне, то, скоріше за все, реальних якихось погроз і не було», – каже політолог.



Нагадаємо, напередодні Олександр Омельчук у мережі оприлюднив відео, у якому повідомив про своє рішення скласти повноваження голови Луцької районної ради і виїхати за кордон.

У Луцькій райраді кажуть, що не знали про рішення Олександра Омельчука скласти повноваження голови. Наразі триває робота над організацією позачергової сесії для переобрання нового очільника структури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зв майбутнє!
Відповісти
Кришка,слідство як ліквідовує наслідки злочинів ШпигиП,ПасічникН,розшукує Героя Житінського Бориса Юрійовича,майора ЗСУ!?Ізамаху на убивство 30,1,2020 року кандидата на посаду Голови ДМС, дітей і осіб з інвал!? Слава ЗСУ,Слава Україні.
Відповісти
дуже вже багато уавги приділяємо цій гн...і! і взагалі, потрібно його знайти і притягнцти до справжньої відповідальності! волонтерити він, бачите, буде за кордоном! п якщо винен, ПОСАДИТИ! без всяких там погороз! підтримую заяву політолога, що ніяких погроз там не було!
Відповісти
Треба щоб правоохоронці трохи серйозніше бралися за таких козлів хто його взагалі і на якій підставі випустив того оже треба покарати
Відповісти
Банда Палиці чудять,не можуть награбоване поділити.
Відповісти
Останні новини
У поліції прокоментували заяву голови Луцької райради щодо погроз
15 травень, 2023, 21:12