Зеленський вручив сертифікат на квартиру родині полеглого Героя з Волині

Зеленський вручив сертифікат на квартиру родині полеглого Героя з Волині
Родина полеглого офіцера із Володимира на Волині Сергія Сучкова отримала від президента сертифікат на квартиру.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно. Звертаючись до присутніх у Нагородній залі Маріїнського палацу, глава держави зауважив, що сьогодні тут представлені різні види та роди українських військ, різні бойові історії, але в Україні завжди пануватиме однакова повага до всіх українських воїнів і до кожного героїчного підрозділу Сил оборони та безпеки.

«Справжня пам’ять про Героїв завжди базується на двох елементах: на відчутті вдячності та незмінній шані до всього, що зроблено заради нашої держави та наших людей. Україна ніколи не втратить цього відчуття й завжди буде вдячною, завжди шануватиме своїх Героїв. Кожного й кожну, хто став на захист країни. Усіх, хто став взірцевим воїном. Кожного, чий особистий вибір сміливості та героїчні вчинки допомогли Україні вистояти на шляху нашої незалежності», – сказав Володимир Зеленський.

Він подякував усім, хто бореться заради держави, та кожній родині українських Героїв за те, що в України є такі воїни.

«Хай усі покоління українського народу пам’ятатимуть тих, хто захищав і захистив Україну. І хай буде світлою пам’ять про всіх наших Героїв, які віддали свої життя заради України», – зазначив президент.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів, полеглих під час захисту суверенітету й територіальної цілісності України.

Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири військовослужбовцям Сил оборони України та членам родин загиблих Героїв. Зокрема сертифікат з рук глави держави отримала родина старшого лейтенанта Сергія Сучкова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зеленський вручив сертифікат на квартиру родині полеглого Героя з Волині
07 березень, 17:43