ТОП-5 фільмів від лідера гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук

ТОП-5 фільмів від лідера гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук
Яке кіно обирають для перегляду відомі волиняни? Кого з акторів вони називають
улюбленим? Чи часто ходять до кінотеатрів? Який фільм дивилися останнім?

Інформаційне агентство ВолиньPost розпочинає серію публікацій, у яких розкаже про кінозвички відомих людей Волині.

Першим про п’ятірку улюблених фільмів розповів лідер гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук.

Співак зізнається, що страшенно любить кіно. Він має велику колекцію фільмів на дисках, яку вже давно почав збирати.

«Через надмірну кількість переглянутих фільмів важкувато їх запам'ятовую. І останнім часом ставлюсь до фільмів, як до часу релаксу і перерву від побутових проблем. Ну, звісно, за винятком фільмів з якимось особливим змістом», - розповідає Андрій Тимчук.
Серед різноманіття жанрів лідер гурту «ФЛАЙZZZА» найчастіше обирає комедії, мультфільми, трилери, історичні, жахи, катастрофи, фантастику. Набагато рідше переглядає жахи, документальні, мюзикли. Водночас він зазначає, що вже близько десяти років не дивиться російських фільмів.

Улюбленими акторами Андрій Тимчук називає Скарлетт Йоганссон, Ровена Аткінсона, Богдана Ступку, Джейка Джилленгола.

Волинський співак регулярно слідкує за кіноновинками та часто відвідує кінотеатри: зазвичай буває там раз на два тижні. Останні новинки переглянуті Андрієм у кінотеатрі – «Привид у броні», «Бебі Бос» та «Гіркі жнива».

П’ятірка улюблених фільмів Андрія Тимчука

«Пропала грамота». УРСР, 1972 рік

«Пропала Грамота» - фільм, який можу дивитись безкінечну кількість разів. Гумор та гострота фільму просто неймовірні. Люблю цей фільм з дитинства і по сьогоднішній день. Так бракує, якщо чесно, таких фільмів сьогодні в українському кінематографі».




«Сімпсони». США, з 1989 року

«Останні кілька років у мене рідко були вечори, коли я не подивився б бодай одну серію. Я навіть пса назвав в честь одного з героїв мультсеріалу :) Деякі сезони вже по другому колу переглянув. Особливо хотів би відмітити український переклад - дуже круто постарались над цим. Багато фразок і слів я навіть запозичував для наших пісень :)».




«Чорна кішка, білий кіт». Югославія, Франція, Німеччина, 1998 рік


«Обожнюю більшість фільмів Кустуріци. Вони дуже кумедні та іронічні. Загалом полюбляю балканську культуру - особливо музику. До речі, саундтреки як до цього фільму, так і інших Кустуріци, якраз у балканському дусі. І гарно підкреслюють суть фільму».





«Гра». США, 1997 рік


«Дуже інтригуючий фільм. Давно дивився, мало що пам'ятаю, але пригадую, що був дуже вражений ним. Треба буде якось ще раз його переглянути;)».




«Аватар». США, 2009 рік

«Дорогий та цікавий фільм. Радий, що переглянув його у 3D. Візульні ефекти, пам'ятаю, були на високому рівні. Та й загалом полюбляю фантастику».




ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший смак у Андрійка!
Відповісти